• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Do sredine aprila biće završen "25. maj"

Tereni na kojima će biti održan teniski ATP turnir "Srbija Open" biće završeni u planiranom roku.

 Do sredine aprila biće završen "25. maj"  Izvor: MONDO

Opština Stari grad raspisala je javni poziv za prikupljanje ponuda za montažu tribina i rasvjete na teniskim terenima "Milan Gale Muškatirović", na kojima će od 2. do 10 maja biti održan ATP turnir "Srbija Open".

Ivan Mladenović, vodeći projektant iz firme "Grading SS", koja je glavni izvođač radova, kaže da će grubi građevinski radovi biti završeni do 12. aprila, kada na red dolaze radovi na uređenju podloge i enterijera u pomoćnoj zgradi.

"Projektom je predviđeno da izgradimo deset teniskih terena i jedan objekat. Taj objekat je završen, a ostali su samo radovi na njegovim instalacijama, za šta je takođe zadužena naša firma. To će sve biti gotovo do 12. aprila", istakao je arhitekta Mladenović.

Prema projektu, u objektu uz centralni teren predviđeni su sadržaji prilagođeni sportistima, novinarima i VIP zvanicama. Mladenović je dodao i da će se u njemu naći tuševi i svlačionice za sportiste, prostorija za doping kontrolu, pres centar, kancelarije i restoran. Za završne radove na postavljanju šljake i uređenju enterijera biće zadužena poznata firma iz Milana.

Uporedo sa radovima na izgradnji teniskih terena, "Beograd put" izvodi radove na izgradnji parkinga oko Centra "Milan Gale Muškatirović". Parking mjesta i prolaz do Savskog keja su već asfaltirani, a do kraja marta očekuje se i asfaltiranje samog prilaza Centru, na kraju ulice Tadeuša Košćuška.

(Beta, foto: serbiaopen.rs)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC