• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Đilas "skenirao" Univerzitetsko selo

"Univerzijada će biti organizovana na najbolji mogući način, a u to će se uvjeriti i gosti", izjavio je gradonačelnik Beograda Dragan Đilas.

 Đilas "skenirao" Univerzitetsko selo Izvor: MONDO

Đilas i predsjednik Međunarodne asocijacije za univerzitetski sport (FISA) Džordž Kilijano obišli su u četvrtak Univerzitetsko selo kako bi se uvjerili da će sve biti spremno za start jubilarne, 25. letnje Univerzijade.

"Univerzijada će biti organizovana na najbolji mogući način, a u to će se uvjeriti i gosti koji u glavni grad Srbije stižu za 103 dana", izjavio je Dragan Đilas.

On je, prilikom obilaska Univerzitetskog sela, rekao da je Beorgad poznat po održavanju sportskih manifestacija, ali i istakao da je Univerzijada najveća kako po broju učesnika, tako i po broju sportova u kojima će se takmičiti.

Uspeh Univerzijade zavisi, prije svega, od broja volontera, kazao je predsjednik FISA Džordž Kilijano i dodao da je za to dobar primjer uspjeh zimske Univerzijade u Kini za koji su zaslužni njihovi mladi volonteri.

Prema njegovim riječima, predstavnici FISA već su vidjeli Univerzitetsko selo i izrazili zadovoljstvo komforom objekata u kojima će boraviti sportisti.

"Gradonačelnik Beograda je prije nekoliko mjeseci predstavnike FISA obavijestio o nekoliko 'prepreka na putu', ali i izrazio uvjerenje da će sve biti na vrijeme spremno za 'Univerzijadu 2009", kazao je Kilijano.

U Univerzitetskom selu je počeo sastanak šefova delegacija zemalja učesnica 25. ljetne Univerzijade u Beogradu, na kome će 88 predstavnika 45 zemalja, kao i delegati FISA obaviti posljednje provjere organizacije i objekata.

(Tanjug, foto Petar Stojanović MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC