• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dosad neviđene mjere bezbjednosti u Sarajevu

"Kontrola će biti rigorozna, sa dva pregleda do ulaska u dvoranu. Što se tiče navijačkih grupa, 60 odsto tribina popuniće takozvani BH Fanaticosi".

 Dosad neviđene mjere bezbjednosti u Sarajevu Izvor: MONDO

Generalni sekretar Rukometnog saveza BiH Smajo Karačić izjavio je da će zbog utakmice BiH – Srbija oko "Skenderije" biti dosad neviđene mjere bezbjednosti!

"Kontrola će biti rigorozna, sa dva pregleda do ulaska u dvoranu. Što se tiče navijačkih grupa, 60 odsto tribina popuniće takozvani BH Fanaticosi", rekao je gensek RS BiH.

Prema njegovim riječima, ljudi iz saveza su imali sastanak sa sarajevskom policijom, od koje su dobijene garancije da će sve proteći u najboljem redu.

"Bezbjedonosne mjere biće na najvišem mogućem nivou. Biće zabranjeno unošenje kišobrana, upaljača i drugih tvrdih predmeta koji bi mogli da ugroze bilo koga na terenu i van njega. Nadam se odličnoj atmosferi i da će sve proteći u najboljem redu. Ovo je nama važna utakmica, ali to je samo jedna u nizu utakmica. I nakon nje će se igrati rukomet i primaćemo u goste velike reprezentacije. Najvjerovatnije će Francuzi gostovati u oktobru jer samo protiv najjačih možemo postati još bolji", dodao je Karačić.

Utakmica između BiH i Srbije igraće se u četvrtak u dvorani "Mirza Delibašić" (20 sati BHT 1), a revanš meč na programu je 22. marta u Nišu.

Poslije četiri kola Srbija vodi na tabeli Grupe 2 sa tri pobjede i jednom neriješenom utakmicom, dok je BiH treća sa dvije pobjede, jednim porazom i jednim remijem.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC