• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Šumaher: Ne mogu da zamislim ovakvu F1

"Ne mogu da zamislim ni kakvog uopšte smisla ima ova odluka", prokomentarisao je najtrofejniji vozač svih vremena promjene u Formuli 1.

 Šumaher: Ne mogu da zamislim ovakvu F1 Izvor: MONDO

Najtrofejniji, a po mnogima i najbolji vozač u istoriji Formule 1 Nijemac Mihael Šumaher, tvrdi da novi način određivanja prvaka svijeta nikome neće donijeti dobro i da je potpuno nelogičan.

Protiv odluke Međunarodne automobilističke federacije (FIA) da prvak svijeta bude vozač koji na kraju sezone bude imao više pobjeda, a ne bodova, glas su već digli gotovo svi vozači, na čelu sa aktuelnim svjetskim prvakom Luisom Hamiltonom i bivšim šampionom Fernandom Alonsom.

"Ne mogu da zamislim na koji način će promjena sistema bodovanja pomoći Formuli 1. Ne mogu da zamislim ni kakvog uopšte smisla ima odluka prema kojoj prvak postaje vozač koji osvoji manje bodova. Zalagao sam se za to da se više vrednuju pobjede, ali ne na ovaj način", rekao je sedmostruki prvak svijeta Šumaher, koji je sada savjetnik u Ferariju.

Komentarišući predstojeću sezonu, njemački as je rekao da je poslije testiranja optimista i da vjeruje da Ferari može da se bori za titulu.

"Mislim da smo trenutno jaki, da smo u dobroj formi i u poziciji da se borimo za titulu. Nekoliko timova pokazalo je na testiranjima da su veoma dobri, a mislim na Reno, Tojotu, BMW i Vilijams. Meklaren mi u ovom trenutku izgleda loše, ali vjerujem da će se to u toku sezone promijeniti", rekao je Šumaher.

(Tanjug, MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC