• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ulaznice za Srbija open od ponedjeljka

Prodaja ulaznica za prvi ATP turnir u Srbiji, Serbia open 2009, počeće u ponedjeljak, 30. marta, saopštili su organizatori.

 Ulaznice za Srbija open od ponedjeljka Izvor: MONDO

"Zadovoljstvo mi je što mogu da obradujem sve ljubitelje tenisa i najavim zvaničan početak prodaje karata. Znamo koliko ovaj turnir znači Beogradu i cijeloj Srbiji i zato smo se trudili da publici obezbijedimo najbolje uslove", rekao je direktor turnira Goran Đoković.

Organizatori su u saopštenju istakli da su "obezbijedili najpovoljnije cijene ulaznica u odnosu na druge ATP turnire u svijetu". Ostaje da se vidi hoće li one biti po ukusu domaćih ljubitelja "bijelog sporta".

Cijene se kreću od 500 dinara za kvalifikacione mečeve, 2. i 3. marta, do 2.000 dinara za finala.

Između ponedjeljka, 4. maja i petka, 8. maja, dnevni program moći će da se prati za 1.000, a večernji za 1.500 dinara. Ulaznice za polufinalne mečeve u subotu, 9. maja, staju 1.500 dinara.

Propusnica za kompletan turnir dostupna je po cijeni od 12.000 dinara, a postoji i mogućnost kupovine dnevne karte po cijeni od 500 dinara, koja će važiti za sve sadržaje, osim za centralni teren.

Ulaznice će se prodavati na blagajnama Beogradske arene i svim prodajnim mjestima Bilet servisa, u Novom Sadu i Nišu preko Bilet servisa i IPS-a, a na internetu putem sajta www.ticket.rs.

Srbija open 2009 biće održan od 2. do 10. maja na novoizgrađenom teniskom kompleksu "Milan Gale Muškatirović", pored Sportskog centra 25. maj na Dorćolu.

Pored najboljih srpskih tenisera, Đokovića, Troickog i Tipsarevića, najavljen je nastup Radeka Štepaneka, Giljerma Kanjasa, Igora Andrejeva, Ivana Ljubičića, Ive Karlovića, Arno Klemona, Andreasa Sepija...

(MONDO, foto: zvanični sajt)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC