• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

WTA MAJAMI: Ispala i Ana!

U meču trećeg kola, više puta prekidanom zbog kiše, bolja od nje bila je Mađarica Agneš Savaj - 2:1, po setovima 6:4, 4:6, 6:1.

 WTA MAJAMI: Ispala i Ana! Izvor: MONDO

Teniska nedjelja na Floridi bila je maksimalno neuspješna za srpski tenis.

U ranim jutarnjim satima eliminisana je Jelena Janković, uveče Zimonjić i Nestor, a njihovim stopama krenula je i Ana Ivanović!

U meču trećeg kola, više puta prekidanom zbog kiše, bolja od nje bila je Mađarica Agneš Savaj - 2:1, po setovima 6:4, 4:6, 6:1.

Savaj (26. nosilac) se revanširala nekada najboljoj teniserki svijeta za poraz u četvrtfinalu Berlina prošle godine, a u osmini finala sastaće se sa Bjeloruskinjom Viktorijom Azarenkom (11).

S obzirom na to da je 2008. takođe eliminisana u trećem kolu, tada od Lindzi Devenport, Anu ovaj poraz neće koštati gubitka bodova ili pozicije na WTA listi - trenutno je sedma - ali je šteta što neće sa više samopouzdanja i u pozitivnijem ritmu ući u predstojeću sezonu šljake.

Ivanovićeva je u prethodnom meču "počistila" sa terena Ukrajinku Koricevu, ali ovog puta je njena igra bila na daleko nižem nivou.

Nekada ubojito oružje, servis, bio je ispod prosjeka (51 odsto ubačenog prvog servisa, 59 odsto osvojenih poena na prvi, 39 odsto na drugi servis), pa je Mađarica imala dosta prilika da diktira tempo.

Savaj je iskoristila sedam od 13 prilika za brejk, Ana pet od sedam.

Srpska teniserka izgubila je čak tri gema na svoj servis u prvom setu, ključni pri rezultatu 4:4, ali je u drugom bila za nijansu bolja i činilo se da će u set odluke ući sa pobjedničkim impulsom.

Međutim, Savaj je povela sa 3:0, a zatim se protiv tenisa urotila dosadna kišica. Čas je meč prekidan, čas se nastavljalo sa igrom i Ana se u takvoj situaciji nije snašla. Uspjela je da vrati jedan od dva brejka i priđe na 4:1, ali je već u narednom gemu ponovo loše servirala i time dovela protivnicu na korak od trijumfa.

Prošle nedjelje vjetar u Indijan Velsu, sada kiša u Majamiju, Ana Ivanović i dalje traži formu iz prve polovine prošle godine.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC