• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ivanović: Moramo same da se izborimo

Srpske teniserke su za godinu dana prešle put od apsolutnog svjetskog hita do "zvijezda padalica".

 Ivanović: Moramo same da se izborimo Izvor: MONDO

Ana Ivanović i Jelena Janković prošlog proljeća su krčile put ka vrhu WTA liste i poslije povlačenja Žistin Enan obje uspjele da ostvare san. Trenutno je Jelena treća, a Ana sedma na svijetu, što je daleko od lošeg plasmana.

Problem je u tome što se obje nalaze na nizbrdici i što će se po završetku Soni Erikson opena u Majamiju naći još koju poziciju niže...

Ana Ivanović izjavila je da iz krize mogu da se izvuku samo sopstvenim radom.

"Teniska tradicija u Srbiji nije tako bogata. Ni Jelena ni ja nismo imale priliku da se posavjetujemo sa vrhunskim igračicama, da ih pitamo šta je neophodno da bi se stiglo do vrha i onda ostalo na njemu. Moramo to da shvatimo same. Dok ne postanete 'broj jedan' ne shvatate da je tu poziciju mnogo teže zadržati, nego osvojiti".

Džej Džej je na startu Majamija izgubila od Argentinke Gizele Dulko 6:4, 7:6, dok je Ana stigla do trećeg kola, gdje je ispala od Mađarice Agneš Savaj - 6:4, 4:6, 6:1.

"Ništa u tom meču nisam uradila kako treba", dodala je Ivanovićeva, koja za sada ubira promjenljive rezultate saradnje sa Krejgom Kardonom, nekadašnjim trenerom Martine Navratilove.

Sezona tvrdih terena je za naše teniserke završena, svi se nadaju da će stvari krenuti nabolje prelaskom na šljaku. Jer mnogo lošije i ne mogu.

"Tri mjeseca mi ništa ne polazi za rukom. Nadam se da ću u skorije vrijeme konačno početi sezonu, jer sam svjesna da još nisam krenula. Nadam se da ću uspjeti to da uradim na šljaci", poručila je Jelena Janković.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC