• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

VATERPOLO: U Dubrovniku se sve rješava

U Partizanu i Jugu zadovoljni poslije prvog meča četvrtfinala Evrolige. I jedini drugi kažu da ništa nije riješeno.

 VATERPOLO: U Dubrovniku se sve rješava Izvor: MONDO

Priželjkivali su pobjedu vaterpolisti Partizana u prvom duelu četvrtfinala Evrolige protiv dubrovačkog Juga i ostvarili su je. Posle trijumfa od dva gola prednosti lakše se diše, ali daleko od toga da je sve gotovo.

Trener Partizana Dejan Udovičić rekao je poslije meča da je rezultat (11:9) aktivan za oba tima i ponovio ocjenu da se u Beogradu ništa neće završiti, već u revanšu u Duborvniku, 22. aprila.

"Mogli smo i bolje, ali ovo je aktivan rezultat za oba tima. Rekao sam i prije utakmice da se u Beogradu neće ništa završavati. Moja ekipa je tokom cijele utakmice imala problema da se navikne na ritam suđenja", rekao je Udovičić.

Centar Partizana i srpske reprezentacije Duško Pijetlović je blistao. Sa pet golova bio je, bez premca, centralna figura meča na Banjici. "Loše smo počeli, dozvolili smo Jugu da povede. Takve stvari moramo da ispravimo pre revanša, jer se u Dubrovniku neće praštati. Pravili smo greške i primili neke glupe golove, a ponekad smo bili loši i u odbrani sa igračem manje", rekao je Pijetlović.

Trener Juga Elvis Fatović rekao je da je njegov tim mogao bolje, ali i lošije. "U početku smo bili bolji, ali smo na kraju morali da jurimo rezultat. Mogli smo da odigramo bolje, ali i lošije. Očekujem bolju igru u Dubrovniku, mada će biti teško. Nadam se punim tribinama, jer je Partizan atraktivan protivnik", rekao je Fatović.

Nikša Dobud ocijenio je da je rezultat "relativno dobar", iako je njegova ekipa "poklanjala" golove.

"Nisam nezadovoljan, relativno je dobar rezultat. Mogli smo bolje da prođemo, jer smo poklonili neke golove. Rezultat je otvoren i možemo da nadoknadimo dva gola u revanšu", rekao je Dobud.

(Beta/MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC