• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

JJ: Trofej za samopouzdanje

Najbolje rangirana srpska teniserka Jelena Janković izjavila je da joj je titula osvojena na turniru u Marbelji vratila poljuljano samopouzdanje.

 JJ: Trofej za samopouzdanje Izvor: MONDO

Ona je u nedjelju u finalu savladala domaću teniserku Karlu Suarez Navaro rezultatom 6:3, 3:6, 6:3 i stigla do prve titule u 2009.

Prethodno joj je najveći uspjeh bilo polufinale turnira u Parizu, sredinom februara, a u Španiju je doputovala poslije uzastopnih eliminacija na startu renomiranih turnira u Indijan Velsu i Majamiju.

"Znam da nisam igrala dobro posljednja tri mjeseca, ali ova pobjeda mi vraća samopouzdanje koje mi je potrebno", rekla je četvrta igračica svijeta.

Jankovićeva je imala težak test protiv dvadesetogodišnje Suarez Navaro. Meč je odigran po sunčanom i vjetrovitom vremenu, a pobijedila je zahvaljujući upornosti i snazi. Nije poklekla ni kada je u setu odluke imala brejk zaostatka.

”Džej Džej” osvojila je desetu titulu u karijeri, a interesantno je da je polovinu od tog broja uzela na šljakastim terenima! Seriju je počela u Budimpešti 2004. godine, a nastavila u Čarlstonu i dva puta u Rimu, gdje će početkom maja braniti tron.

Ona je otkrila da je njena majka Snežana imala zdravstvenih problema koji su bili prouzrokovani njenom igrom, ali da je danas konačno mogla da se koncentriše samo na tenis.

Karla Suarez Navaro je 34. na svjetskoj rang listi, a u Marbelji je igrala svoje prvo WTA finale.

(Beta-Rojters/MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC