• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PLIVANJE: Čavić u Banjaluci

Najbolji srpski plivač Milorad Čavić u Ajndhovenu radi punom parom i priprema se za Svjetsko prvenstvo. Prije SP navratiće i u Banjaluku.

 PLIVANJE: Čavić u Banjaluci Izvor: MONDO

Čavić je u dnevniku na svom sajtu istakao da je u punom treningu, da ne zna koliko vrijedi u ovom trenutku i da će da pliva samo na 50 i 100 m slobodno.

Čavić je takođe napisao da nije vjerovao da će ponovo doći u Ajndhoven, gdje je prošle godine na 50 m slobodno osvojio evropsko zlato, ali i bio suspendovan zbog majice sa natpisom "Kosovo je Srbija".

"To će biti prvo moje takmičenje poslije EP u malim bazenima, decemra prošle godine u Rijeci... Nisam siguran šta mogu da očekujem, jer sam u punom treningu. Ne vjerujem ni da će mi trener dati dan odmora, jer se sada samo trenira i uči", istakao je Čavić, koji će ovog ljeta učetvovati na Svjetskom prvenstvu u Rimu.

Prije Rima Čavić će nastupiti i u Banjaluci na mitingu "Banjaluka open 2009" 30. i 31. maja. Čavić će plivati na otvaranju novog Incelovog bazena, koji bi trebao biti završen polovinom maja.
" Bio sam već nekoliko puta u Banjaluci, gdje mi je zaista prijatno i zato se uvjek rado vraćam u taj grad. Ukoliko bude uslova i ako se novi bazen otvori ranije, želio bih da dođem u ovaj grad nekoliko dana prije mitinga kako bih sa svojim timom obavio mini-ciklus priprema za Svjetsko prvenstvo u Rimu. Zaista sam srećan što će Banjaluka konačno dobiti pravi olimpijski bazen znam koliko je on ovom gradu potreban", prenosi Čavićevu izjavu "Euroblic".

Na takmičenju u Ajdhovenu će učestvovati i srpska reprezentativka Miroslava Najdanovski, koja je u istom timu sa Miloradom, kod Andree di Ninija.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC