• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

FED KUP: Vraneš pozvao i Krunićevu protiv Španije

Jelena Janković, Ana Ivanović, Ana Jovanović i Aleksandra Krunić igraće protiv Španije u Ljeidi, u meču Fed kupa za popunu Svjetske A grupe.

 FED KUP: Vraneš pozvao i Krunićevu protiv Španije Izvor: MONDO

Selektor ženske teniske reprezentacije Srbije Dejan Vraneš povjerenje je ukazao provjerenom sastavu, dok je talentovana juniorka, 34. na svjetskoj listi, Aleksandra Krunić dobila šansu ispred Bojane Jovanovski, koja je bila u sastavu tima na poslednjem meču protiv Japana.

I španski selektor Miguel Margets Lobato poslao je Međunarodnoj teniskoj federaciji (ITF) spisak igračica na koje računa na duelu zakazanom za 25. i 26. april. On je pozvao Anabel Medinu Gariges (20. na WTA listi, četvrta u dublu), Mariju Hoze Martinez Sančez (51. singl, 16. dubl), Lurdes Domingez Lino (87. singl, 84. dubl) i Nuriju Ljagosteru Vives (89. singl, 15. dubl).

Interesantno je da na spisku igračica španskog selektora nema drugog reketa ove zemlje Karle Suarez Navaro (27. na svijetu), koju je Jelena Janković u nedelju savladala u finalu turnira u Marbelji.

Taj spisak ne mora biti konačan, budući da selektori, imaju pravo, sve do jedan sat prije početka žrijeba, koji je zakazan za 24. april, da promjene dvije igračice za duel Španija - Srbija.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC