• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Udovičić: Rim je projekcija za London

Selektor vaterpolo reprezentacije Srbije Dejan Udovičić zadovoljan je žrijebom za Svjetsko prvenstvo, koji je u petak obavljen u Rimu.

 Udovičić: Rim je projekcija za London Izvor: MONDO

"Ovo je prva godina novog olimpijskog ciklusa. Gotovo sve ekipe dolaze u novim formacijama i tu se projektuje sastav za London", rekao je Udovičić.

Prvu utakmicu na turniru Srbija će igrati sa Španijom 20. jula. Dva dana kasnije na rasporedu je meč sa Kazahstanom, a 24. jula sa Australijom.

"Drago mi je što u grupi imamo dve jake utakmice, jer i Španija i Australija imaju kvalitet. Problem nam je što Nikić završava sezonu u Grčkoj tek 20. juna. Svjetska liga će nam apsolutno biti u funkciji treninga za SP".

Osvajanje prvog mjesta donosi direktan prolaz u četvrtfinale, u kojem bi se "delfini" najvjerovatnije sastali sa Kanadom ili Njemačkom, pod uslovom da Mađarska opravda ulogu favorita i trijumfuje u grupi A.

"Vjerujem da će i u ovakvoj konkurenciji već dobro poznatih četiri-pet reprezentacija biti u najužem krugu kandidata za medalje. Nama je najvažnije da gledamo sebe i dobro se pripremimo, jer smo i u Egeru bez pravih priprema pokazali da možemo sa svima ravnopravno da igramo", zaključio je Udovičić.

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC