• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nadal: Servis mi je katastrofa

Najbolji teniser svijeta poslije trijumfa u Monte Karlu izjavio da ne razmišlja o Rolan Garosu i nada se da će popraviti servis.

 Nadal: Servis mi je katastrofa Izvor: MONDO

Rafael Nadal ocijenio je da osvajanje rekordne, pete uzastopne titule na turniru Masters serije u Monte Karlu nije garancija da će uspjeti da isti podvig ostvari i na Rolan Garosu.

"Zar je malo to što sam Rolan Garos osvojio četiri puta uzastopno. To je potpuno drugačiji turnir, a do njegovog početka je ostalo još nekoliko nedjelja. Sada razmišljam samo o turnirima u Barseloni i Rimu. Nije samo Rolan Garos bitan", rekao je Nadal novinarima.

Nadal je do titule u Monte Karlu stigao zahvaljujući pobjedi nad srpskim teniserom Novakom Đokovićem od 2:1 (6:3, 2:6, 6:1), u kojoj je prvi put izgubio set još od finala 2006. godine, kada je savladao Rodžera Federera.

Nadalu je pobjeda nad Đokovićem bila 27. uzastopna u Monte Karlu. Španac još bolji učinak ima na Rolan Garosu, koji se takođe igra na šljaci, gdje nikada nije izgubio.

Španac je ocijenio da mu loš servis najveća prepreka u igri.

"Servis je zaista bitan, a u tom elementu sam bio bolji na početku sezone nego sada. U Monte Karlu nisam servirao kako treba. Posebno mi je loš bio drugi servis. U pojedinim trenucima je loptica išla svega 120 kilometara na sat", priznao je Nadal.

"To je katastrofa. Zato moram da igram još mečeva, moram da radim na tome. Sada ću imati dva dana pauze koje ću iskoristiti da probam da poboljšam servis", rekao je Nadal, koji će sljedeće nedjelje braniti titulu u Barseloni.

(Beta, foto AP)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC