• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ferari: Bez panike, vratićemo se!

Iako je ekipa Ferarija dodirnula samo dno u Formuli 1, u ovoj ekipi ne paniče, već poručuju da će se vratiti u borbu za sami vrh.

 Ferari: Bez panike, vratićemo se! Izvor: MONDO

Nakon uspjeha tima iz Maranela u šampionatu Formule 1 u posljednjih nekoliko godina, malo ko je mogao zamisli da će ikada vidjeti Ferari na začelju F1 karavana, ali nakon prve tri trke ove sezone upravo to se desilo.

Ferari je nakon prve tri trke posljednji u generalnom plasmanu bez ijednog osvojenog boda, prvi put od 1981. godine, ali i pored ove porazne činjenice, u ovoj ekipi ističu da se ne predaju i da mogu da se vrate u život.

“Moramo ostati pribrani, nema mjesta panici, jer to bi još više pogoršalo stvari. Nije lako ali moramo ostati smireni, jer mnoge stvari se mogu brzo promijeniti. Prioritet je da se prvo pomjerimo sa nule i osvojimo bodove. Mislim da ćemo nakon trke u Španiji vidjeti gdje smo”, izjavio je šef Ferarija Stefano Domenikali.

On je istakao da je prerano izvlačiti zaključke nakon samo tri odvezene trke.



S mišljenjem svog šefa slaže se i vozač Ferarija Felipe Masa koji je na posljednjoj trci za VN Kine u jednom trenutku bio na trećem mjestu i činilo se da će Ferari konačno doći do bodova, ali Brazilac je na kraju morao da odustane zbog kvara na elektronici.

Masa je poručio navijačima Ferarija da ne okreću leđa svom timu u ovom teškom trenutku, podsjetivši ih da ima još mnogo do kraja šampionata.

“Mislim da se možemo izvući, ja sam maksimalno motivisan i učiniću sve što mogu da pomognem timu. Trudiću se još više i pokušati da motivišem i ostale kako bismo se izvukli iz ove situacije”, rekao je Masa.

“Najbržim cirkusom” posljednjih godina harale su ekipe Meklarena i Ferarija, a sada su ih zamijenili timovi poput Bron GP-a ili Red Bula.
Ipak, svjetski šampion iz 2007. godine Kimi Raikonen smatra da će se crveni kombinezoni Ferarija uskoro ponovo naći na pobjedničkim postoljima u Formuli 1.

“Učinićemo sve što možemo i siguran sam da ćemo se vratiti u poziciju da se borimo za najviši plasman. Trebaće nam malo vremena, ali potrebno je samo da prebrodimo ovu situaciju i definitivno ćemo se vratiti tamo gdje nam je mjesto”, rekao je Finac.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC