• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

FED KUP: Srpkinje uživaju u Ljeidi

"Tereni su odlični, vrijeme je prelijepo i jedva čekam da krenemo sa mečevima. Naravno da idemo na pobjedu i plasman u najviši rang", kaže JJ.

 FED KUP: Srpkinje uživaju u Ljeidi Izvor: MONDO

Najbolje teniserke Srbije u Ljeidi su "rasprodate" od jutra do mraka.

Dva treninga dnevno uoči Fed kup meča sa Španijom (25. i 26. aprila), konferencije za novinare, susret sa gradonačelnikom Anhelom Rosom, posjeta festivalu čokolade...

Igračicama i ostalim članovima srpske reprezentacije definitivno nije dosadno.
"Uživamo u boravku u Ljeidi. Domaćini su se potrudili da se osjećamo kao kod kuće, na čemu smo zahvalni Teniskom savezu Španije i gradskim vlastima. Klub u kojem treniramo je veoma lijep, baš kao i tereni i prateći objekti", prokomentarisala je Ana Ivanović.
Jelena Janković istakla je da se šljaka pokazala dosta brzom i da se nada da će tako ostati do subote, kada su na programu dva meča u singlu.

"Osjećam se sjajno. Tereni su odlični, vrijeme je prelijepo i jedva čekam da krenemo sa mečevima. Lijepo je što smo svi ponovo zajedno, jer je tenis individualni sport i nemamo puno ovakvih prilika. Naravno da idemo na pobjedu, koja će nam donijeti plasman u najviši rang i šansu da se naredne godine borimo za titulu u Fed kupu", izjavila je četvrta teniserka svijeta.

Žrijeb će biti održan u petak od 13.30 časova u dvorcu La Seu Velja. Centralni stadion u teniskom centru Ljeida prima 2.000 gledalaca, a PR služba španske teniske federacije saopštila je da je prodato oko 80 odsto ulaznica.

U četvrtak uveče po tradiciji će biti održana svečana večera, na kojoj će govoriti predsjednici dva saveza - španskog, Hoze Luis Eskanuela i srpskog, Slobodan Boba Živojinović.


Zanimljivo je da je vlasnik hotela "Finsa Prats", u kojem je smještena srpska ekspedicija, poklonio svim teniserkama po čokoladni reket i lopticu. Kompletan srpski tim odužio se tako što je na velikom platnu ostavio otiske šaka koje su pre toga umočene u čokoladu!

(MONDO, foto: TSS)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC