• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SP U RAFTINGU: Slobodan dan, druženje kod Dodika

Na SP u raftingu u petak je na programu slobodan dan, a za učesnike SP upriličen je prijem kod premijera RS Milorada Dodika.

 SP U RAFTINGU: Slobodan dan, druženje kod Dodika Izvor: MONDO

Dodik je učesnicima prvenstva poželio mnogo uspjeha, čestitajući istovremeno reprezentacijama koje su do sada osvojile nagrade - Velikoj Britaniji, Japanu i Mađarskoj.

"Ponosan sam na činjenicu da smo dobili organizaciju SP. Nagrade će odnijeti najbolji među vama, a mi želimo ovdje samo jedno, da vi svi skupa budete zadovoljni dobrom organizacijom, atmosferom koja vas prati i da budemo sretni što ste odavde otišli sa najboljim uspomenama koje možete da ponesete", rekao je Dodik.

Predsjednik Međunarodne rafting federacije Rafael Galo zahvalio je Banjaluci i premijeru Dodiku za pruženi trud i volju da organizuju prvenstvo.

Ministar porodice, omladine i sporta RS Proko Dragosavljević poželio je da takmičenje prođe u najboljem redu i da se stvore nova prijateljstva, uz saznanje da su svi protivnici u raftingu i prijatelji.

Ispred Kulturnog centra Banski dvor u Banjaluci, u petak u 20 časova biće održan za miss SP, kao i za miss humanosti, miss ekstremnih sportova, miss Banjalučke regije, miss rijeke Vrbas i miss rijeke Tare.

“Djevojke su imale obuku iz nekoliko ekstremnih sportova, u pitanju su rafting, kanjoning, biciklizam, mount biking, paintball, streličarstvo i ronjenje. Glavni cilj ove obuke bio je promocija ekstremnih sportova kod mladih ljudi. Prijavljeno je oko 160 djevojaka iz BiH, ali i iz zemalja u okruženju. U uži krug ih je ušlo 40, a u finalu će ih biti 20 “, rekao je Miroslav Bundalo iz Udruženja „Energija“ i „Energy model agency“.

Završno takmičenje u okviru Svjetskog prvenstva u raftingu biće održano sutra na Vrbasu u disciplini slalom.

Takmičenje u slalomu održaće se od 17.30 do 21.30 časova, poslije čega će uslijediti dodjela nagrada za generalni poredak i svečana ceremonija zatvaranja prvenstva.

Na Svjetskom prvenstvu u raftingu učestvuje 35 zemalja svijeta sa pet kontinenata, 55 rafting timova, ukupno oko 600 takmičara i isto toliko volontera.

(Srna/MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC