• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ivanović: Lijepo je na Centralnom terenu

"Velika je čast biti branilac titule na Rolan Garosu, ali pokušaću da ne mislim na to, jer ovo je novi turnir i cilj je da ga osvojim".

 Ivanović: Lijepo je na Centralnom terenu Izvor: MONDO

Ana Ivanović morala je da se u meču prvog kola na Rolan Garosu propisno izbori za svaki poen, ali je njen osnovni utisak zadovoljstvo pobjedom, pošto joj je cilj da ponovo osvoji trofej na drugom gren slemu sezone.

Ivanovićeva, koja u Parizu brani titulu, u nedelju je na otvaranju turnira pobijedila 44. teniserku svijeta, Italijanku Saru Erani - 2:0, po setovima 7:6, 6:3.

"Bilo je lijepo naći se na Centralnom terenu, koji ima posebno značenje za mene. Znala sam da ću morati da se borim za svaki poen. Zadovoljna sam što sam ostala koncentrisana do kraja",
rekla je srpska teniserka poslije meča.

Ona će u drugom kolu igrati sa boljom iz duela 110. igračice svijeta Kamil Pin i Tajlanđanke Tamarin Tanasugarn, 52. na WTA listi.

"Duel sa Erani je bio dobar test. Velika je čast biti branilac titule na Rolan Garosu, ali pokušaću da ne mislim na to, jer ovo je novi turnir i cilj je da ga osvojim. Međutim, moraću naporno da radim i borim se".

Ivanovićeva, koja je prošle godine u finalu pobijedila Dinaru Safinu, povukla se sa turnira u Madridu zbog povrede koljena, kako bi se što bolje pripremila za Rolan Garos.

"Nisam igrala u Madridu, ali opet mi je trebalo samo nekoliko dana dobrih treninga kako bih se vratila u formu. Spremna sam".

Trener osme teniserke svijeta, Kreg Kardon, rekao je da Ivanovićeva popravlja igru, ali da je ponekad prestroga prema sebi.

"Ponekad toliko želi poen na meču, a ako ga ne osvoji, postane frustrirana. Svakim danom igra sve bolje. Postigla je velike stvari u dosadašnjoj karijeri i njena igra će biti bolja. Ana je na pravom putu", rekao je on.

(Beta-AFP, MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC