• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

RUKOMET: Kako je Čak Noris pomogao Partizanu

Na stalne žalbe iz Zvezde da su sudije pomogle Partizanu da pobijedi, čelnik crno-bijelih kaže da nisu samo one, nego i Čak Noris!

 RUKOMET: Kako je Čak Noris pomogao Partizanu  Izvor: MONDO

Samo jedna pobjeda dijeli rukometaše Partizana da poslije šest godina podignu trofej namijenjen najboljoj ekipi u Srbiji. Ali, umjesto da razmišljaju o meču sa Tarketom u Bačkoj Palanci i dalje moraju da odgovaraju na optužbe da su im sudije pomagale protiv Crvene zvezde (30:23).

Prvi čovjek Partizana Velimir Marjanović, poznat po duhovitim opaskama, nije propustio priliku da se našali na tu temu, odnosno nezadovoljstvu zvezdaša zbog načina na koji je Partizan došao do pobjede.

"Zahvaljujem se NATO-u, masonima, KGB-u, Toletu Karadžiću (predsjedniku FSS), Miletu Kitiću i Čaku Norisu, jer bez njihove pomoći stvarno ne bismo mogli ništa da uradimo. Zaista, takav se utisak stiče o našoj pobjedi nad Zvezdom. Mislim da to nije korektno, pogotovo što smo mi četiri godine ćutali i trpjeli kada smo barem šest titula izgubili za gol", rekao je Marjanović.

Predsjedniku Partizana smeta to što se tri dana skreće tema i više se priča o sudijama, nego o momcima koji su natopili dresove znojem da bi ostvarili novu pobjedu i došli na korak do nove titule.

"Mogli smo, a to je bila ideja jednog dijela Upravnog odbora, da izađemo sa saopštenjem u kojem bismo zahvalili Zvezdi na dobrom presingu, na 10 promašenih zicera, što je navijače poslala na drugu stranu, umjesto da ih pozove na našu utakmicu... Ne može niko da pomogne nekome ko nema kvalitet. Kolubara je osvojila kup, jer ima dobre momke, prave sportiste, zasluženo su bili bolji. Ali, niko nema pravo da krade njihovu radost", sipao je Marjanović.

Potom je istakao da "Partizan ima ekipu sa najvećim srcem u ligi", a zatim je uslijedio vrhunac.

Na najave iz Zvezde da će poslati kasetu sa derbija u sjedište Evropske rukometne federacije, Marjanović je uzvratio:

"I mi ćemo poslati disk u EHF, kao i Zvezda. Nismo htjeli da snimak stavljamo na internet da ne bi pomislili da je pornografija u pitanju", rekao je predsjednik Partizana.

(MONDO, foto MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC