• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

RG: Dementijeva kao Đoković!

Novak Đoković doživeo je poraz u susretu sa Filipom Kolšrajberom.U konkurenciji teniserki se pokazalo da subota nije bila dan za četvrte nosioce.

 RG: Dementijeva kao Đoković!  Izvor: MONDO

Nastup na Rolan Garosu već u trećem kolu je završila i Ruskinja Jelena Dementijeva, koju je zasluženo savladala Australijanka Samanta Stosur, 30. nosilac - 6:3, 4:6, 6:1.

Eliminacija Dementijeve, kao i poraz Karoline Voznijački, odjednom su Jeleni Janković širom otvorili vrata polufinala. Umjesto dvije igračice iz Top 10 WTA liste, sastaće se sa Rumunkom Soranom Kirsteom (41) u osmini finala, a ako tu bude uspješna, sa Stosur ili Francuskinjom Viržini Razano (36)!

Za razliku od nje, Ani Ivanović u slučaju pobjede nad Viktorijom Azarenkom vjerovatno slijedi okršaj sa Dinarom Safinom i to bi bila repriza prošlogodišnjeg finala, već u četvrtfinalu...

Ispadanje je prijetilo i Sereni Vilijams, ali je ona uspjela da poslije izgubljenog prvog seta riješi u svoju korist meč sa 43. na svetu, Španjolkom Marijom Martinez Sančez - 4:6, 6:3, 6:4.

Naredni rival joj je Kanađanka Aleksandra Voznijak, pa onda Kuznjecova ili Radvanska. Ako Serena brzo ne popravi igru, neće dogurati mnogo dalje od sestre Venus, koju je u petak deklasirala Mađarica Agneš Savaj.

PAROVI ČETVRTOG KOLA: Safina - Rezai, Azarenka - Ivanović, Savaj - Cibulkova, Šarapova - Li, Janković - Kirstea, Razano - Stosur, Kuznjecova - Radvanska, Voznijak - S. Vilijams.

Meč dana u muškom singlu odigrali su Rodžer Federer i domaći teniser Pol Anri Matje. Bilo je 4:6, 6:1, 6:4, 6:4, uz 14 asova i nevjerovatnih 77 vinera nekada najboljeg svjetskog tenisera!

Današnji dan pamtiće i Endi Rodik. Iskusni Amerikanac, brži i pokretljiviji nego ikad, prvi put u karijeri je prošao među 16 najboljih na pariskoj šljaci.

Lako je pobijedio Marka Žikela, ali mu predstoji duel sa mnogo ozbiljnijim igračima - prvo sa Gaelom Monfisom, pa eventualno sa Federerom, od kojeg u karijeri gubi sa čak 18:2...

PAROVI ČETVRTOG KOLA: Nadal - Soderling, Davidenko - Verdasko, Marej - Čilić, Gonzales - Hanesku, Del Potro - Conga, Robredo - Kolšrajber, Rodik - Monfis, Has - Federer.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC