• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Filipusis u dugovima "do guše"

"Nalazim se u teškoj situaciji zbog kuće, ali što je još gore, to mi je donijelo i psihičke probleme", rekao je australijski teniser.

 Filipusis u dugovima "do guše" Izvor: MONDO

Bivši član Dejvis kup reprezentacije Australije Mark Filipusis priznao je da ima velike finansijske probleme, pošto duguje 1,3 miliona dolara za kuću u Melburnu, u kojoj živi sa majkom.

"Nalazim se u teškoj situaciji zbog kuće, ali što je još gore, to mi je donijelo i psihičke probleme. Nisam u depresiji, ali sam u posljednje dvije godine zaista imao dosta problema", rekao je Filipusis za australijski dnevnik "Herald San".

Filipusis je u dosadašnjoj karijeri igrao finala na dva gren slem turnira - US Openu 1998. i Vimbldonu 2003. godine.

Nekada osmi igrač svijeta je igrajući tenis zaradio oko sedam miliona dolara, ali je priznao da je do sada već potrošio najveći dio te svote.

Australijski teniser je prije dvije godine pokušao da zaradi novac učešćem u televizijskom rijaliti šou, u kojem su se djevojke i žene u godinama borile za njegovu naklonost.

Nakon toga, Filipusis, koji je 1999. i 2003. sa australijskim timom osvojio trofej Dejvis kupa, bio je primoran i da proda svoj omiljeni automobil, crni lamborgini.

"Nisam mnogo igrao od 2006, a tenis je sport u kome ako ne nastupate redovno, ne možete da zaradite. Pisao sam finansijskoj kompaniji kojoj sam dužan. Objasnio sam im da ću imati dovoljno novca da vratim dug, ali mi je potrebno još vremena", dodao je Filipusis.

On je naveo da uskoro očekuje priliv novca od egzibicionih mečeva koje je igrao sa teniskim legendama Džonom Mekinroom i Džimom Kurijerom.

(Beta/MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC