• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ATLETIKA: Borac ostaje u B grupi Lige šampiona

Atletičari banjalučkog Borca osvojili su šesto mjesto na takmičenju B divizije Kupa evropskih šampiona koje je održano u slovačkoj Dubnici

 ATLETIKA: Borac ostaje u B grupi Lige šampiona Izvor: MONDO

Ovim rezultatima je izboren opstanak bh. timova u ovom rangu takmičenja.
Atletičari su u muškoj konkurenciji osvojili 54 boda, dok su Atletičarke bile za nijansu uspješnije i osvojile su 66.5 bodova. U Borcu su zadovoljni ostvarenim uspjehom u Slovačkoj.


"Moram da kažem da je konkurencija bila izuzetno jaka. Kod dijevojaka timovi iz V. Britanije i Njemačke nisu uspjeli da prođu u A diviziju. Kod muškaraca u A grupu otišli su Francuzi i Turci", rekao je Nebojša Matijević trener AK Borac.

Od pojedinačnih rezultata u ženskoj konkurenciji svakako treba izdvojiti druga mjesta Jasne Horozić na 400 metara, te Biljane Cvijanović na 3 000 metara sa preponama. Gorana Cvijetić je osvojila dva treća mjesta na 100 i 400 metara sa preponama, dok je treća bila i Jasna Horozić na 200 metara.
Kod muškaraca najbolji rezultat postavio je Senad Berić u bacanju kugle. Njegov hitac je iznosio 17.41 m. Zapažen je bio i Saša Kecman, koji je zauzeo treću poziciju na 200 metara.


"U toj trci sam trčao četvrtu stazu. Pri izlasku iz krivine sam očekivao da će me svi preletiti, međutim ja sam bio prvi. Vrijeme je bilo loše, ali ja sam zadovoljan svojim plasmanom", rekao je Kecman.

Sljedećeg vikenda Borčeve atletičare očekuje otvoreno prvenstvo BIH za seniore i seniorke. To takmičenje će biti izborno za reprezentaciju BIH, koju očekuje nastup u Kupu Evrope. (MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC