• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zimonjić pravda zemljake

"Mislim da je tek sada jasno koliko su izuzetni rezultati koje su do sada postizali svi naši teniseri", rekao je srpski teniski veteran.

 Zimonjić pravda zemljake Izvor: MONDO

Nenad Zimonjić jedini je ostao u Parizu da brani čast Srbije, kao nove teniske sile.

Ispali su svi teniseri i teniserke u singlu, dublu, juniorskoj konkurenciji, sve nade  polažu se u Zikija i njegovog saigrača Danijela Nestora.

"U polufinalu igramo protiv Dluhija i Paesa, od kojih nikada nismo izgubili. Ako odigramo kao u prethodnim mečevima na Rolan Garosu, mislim da ćemo sačuvati tu tradiciju. Veliki nam je cilj da ponovo dođemo do finala i osvojimo turnir, nadam se da ćemo uspjeti", rekao je Zimonjić poslije pobjede nad Rusima Kunjicinom i Tursunovim.

On je u izjavi koju prenose "Večernje novosti" podvukao da ne treba biti previše kritičan prema Novaku Đokoviću, Ani Ivanović i Jeleni Janković, koji nisu ponovili prošlogodišnje uspijehe.

"Ovog puta sam ja ostao posljednji, ali sam, recimo, u Australiji ispao na početku. To je sport. Nadal je izgubio, Has zamalo da zaustavi Federera. Svako izlazi na teren spreman i sa željom da pobijedi. Mislim da je tek sada jasno koliko su izuzetni rezultati koje su do sada postizali svi naši teniseri. Takav kontinuitet je bio prosto nevjerovatan i jako ga je teško postići. A ljudi su se navikli na uspjehe", prokomentarisao je Zimonjić.

Prema njegovim riječima, Rodžer Federer je poslije ispadanja Đokovića i Rafaela Nadala najozbiljniji kandidat za trijumf u singlu.

"Bila bi velika stvar za njega da pobijedi prvi put, da bude prvi poslije Agasija koji je osvojio sva četiri turnira i da izjednači Samprasov rekord. Zna i on sam koliko je blizu. Zato je sada pritisak veći, pa je možda baš zbog toga malo nedostajalo da izgubi od Hasa. Ali, uspio je da nađe način da prođe. Za mene je Federer već sada jedan od najboljih tenisera u istoriji".

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC