• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Trivundža prvi čestitao Borcu m:tel

Autori mondo.ba Autori Bojan Jakovljević

Bivši kapiten Banjalučana Srđan Trivundža pratio meč Čelika i Borca m:tel u Zenici i prvi čestitao na tituli nekadašnjim saigračima.

 Trivundža prvi čestitao Borcu m:tel Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

Trivundža je sa mnogo uspjeha nosio crveno-plavi dres do februara, kada je odlučio da pređe u Al Šabab iz Dubaija, koji sa klupe predvodi srpski stručnjak Veselin Vujović.

Po završetku sezone u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, odnosno po isteku ugovora sa Al Šababom, Trivundža se vratio u Banjaluku.

Iskusni, tridesettrogodišnji rukometaš nije propustio priliku da ode u Zenicu, kako bi bodrio svoje nekadašnje saigrače u odlučujem meču za titulu.

"Drago mi je što sam bio u mogućnosti da ih podržim u odlučujućoj utakmici. Do prije par mjeseci bio sam dio ove ekipe, a i danas se tako osjećam. Od srca im čestitam na osvojenoj duploj kruni. Mislim da su svojom igrom prikazanom na terenu i zalaganjem zaslužili da na kraju budu prvi", izjavio je Trivundža nakon meča u Zenici, u kojem je Borac m:tel savladao domaći Čelik 30:27 i stigao do druge titule šampiona Bosne i Hercegovine.

Trivundža je trenutno bez angažmana. Određene ponude su na stolu, ali za sada nije bilo konkretnijih dogovora.

"Mogu biti zadovoljan svojim nastupima ove sezone. Igrao sam jednu sezonu u UAE i smatram da sam pružio kvalitetne partije. Trenutno sam slobodan igrač, u pregovorima sam sa nekim klubovima i nadam se da ću do avgusta riješiti pitanje angažmana. Volio bih nastaviti karijeru u nekom od evropskih klubovima, ali još je rano pričati o tome", naglasio je nekadašnji igrač Borca m:tel i sarajevske Bosne.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC