• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Banjaluka domaćin juniorskog EP u kajaku i kanuu

Autor mondo.ba

Banja Luka će od 16. do 20. jula biti domaćin ECA Evropskog prvenstva za juniore u kajaku i kanuu na divljim vodama ''Banja Luka - Vrbas 2014'', u organizaciji Kajak kanu kluba ''Vrbas''.

Svečana ceremonija otvaranja će biti održana 16. jula sa početkom u 20.00 časova na tvrđavi Kastel, a nastupiće banjalučki bedovi "Neuro" i "Važno obavještenje".

Do sada su se prijavili učesnici iz 16 različitih zemalja, a očekuju se učešće još četiri evropska nacionalna tima.

Takmičari Kajak kanu kluba ''Vrbas'', koji su ujedno i članovi nacionalnog tima BiH, svakodnevno se spremaju za predstojeće takmičenje i bez obzira na vremenske uslove, mladi kajakaši  se trude da što spremniji dočekaju evropsku smotru u Banjaluci i da se predstave u što boljem izdanju i sa što boljim rezultatima.

ECA Evropsko prvenstvo je podržano od strane  Ministarstva porodice, omladine i sporta u Vladi RS, te proglašeno za manifestaciju od posebnog interesa za Republiku Srpsku, što će mnogo olakšati ovogodišnju organizaciju.

Prijtelj ove manifestacije je i Kompanija m:tel  koja već nekoliko godina pruža pomoć i podršku Kajak kanu klubu ''Vrbas'' u radu i organizaciji takmičenja. M:tel je i ovaj put dokazao da je društveno odgovorna kompanije koja je spremna da mogne i koja podržava pozitivne vrijednosti.

Tim Kajak kanu kluba ''Vrbas'', je do sada organizovao Evropsko prvenstvo 2011. godine i dva Svjetska kupa 2012. i 2013. godine,  te ne sumnja u uspješnu organizaciju i ove godine, te smatraju da će ovo do sada biti i najveća i najposjećenija manifestacija.

Bend "Neuro" je pobjednički bend Demofesta 2012. godine, a "Važno obavještenje" su osvojili nagradu za najperspektivniji banjalučki bend u 2013. godini, te nas očekuje odličan zvuk i dobar provod na tvrđavi Kastel na ceremoniji otvarana 16. jula.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC