• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Abadžić za MONDO: Borac m:tel je veliko ime

Autori mondo.ba Autori Nebojša Šatara

Stanko Abadžić istakao da bi bio prezadovoljan da poput svog prethodnika Marija Blaževića postane ljubimac crveno-plavih navijača. "Nadam se da ću pružati partije na njegovom nivou", kaže novi golman Borca m:tel.

 Abadžić za MONDO: Borac m:tel je veliko ime Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

Prethodne sezone u mađarskom Đeru, povreda je omela sjajnog čuvara mreže da se pokaže u najboljeg svjetlu i zbog toga se nada da će u Banjaluci nastaviti sa uspjesima koje je postizao sa novosadskom Vojvodinom s kojom je postao šampion Srbije.

Povezane vIJesti

"Dogovorio sam sa Borcem jednogodišnju saradnju i uprkos finansijskim problemima koje klub ima, Borac m:tel ide na odbranu 'duple krune'. Cijela stvar je išla preko direktora Nebojše Golića, uz malu asistenciju Ratka Nikolića i brzo smo se dogovorili", počeo je priču nasljednik Marija Blaževića na golu "Velikana iz Gospodske" za naš portal.

Na opasku da je nekadašnji prvak Evrope u "ozbiljnim" problemima, Abadžić je dodao da je svjestan u kakvu sredinu dolazi, ali da je Borac veliko ime i da se nije nijednog trenutka nije dvoumio.

"Malo je klubova danas u Evropi gdje je plata, da tako kažem, redovna. Ali Borac je veliko ime u svijetu rukometa s dugom tradicijom i ja želim da doprinesem klubu da ponovi uspjeh iz prethodne dvije sezone kada su osvojili prvenstvo i Kup Bosne i Hercegovine. I da u SEHA ligi ostvarimo iskorak u odnosu na prethodnu godinu kada je osvojeno osmo mjesto".

Svjestan je Abadžić, koji je u karijeri imao priliku da ponose i dres Srbije, da je njegov prethodnik Blažević bio ljubimac navijača i da će rukometna publika u Banjaluci zahtijevati mnogo od njega...

"Gledao sam neke utakmice u kojima je briljirao, iskreno se nadam da ću uspjeti da ponovim njegove partije. Nadam se da ću dati svoj doprinos u novom osvajanju 'duple krune' u BiH i da će me banjalučka publika zavoljeti", dodao je Abadžić, koji je podvukao i da nije iz Novog Sada već Bačke Palanke.

"Ponikao sam u Sintelonu i igrao za taj klub tri i po godine, a tek kasnije sam prešao u Vojvodinu. Prethodne sezone u Đeru sam imao peh sa povredom i jako sam se poželio rukometa. Ova sezona bi trebala da bude odlična", zaključio je novi čuvar mreže aktuelnog prvaka Bosne i Hercegovine.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC