• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Trkulja iz Borca m:tel u špansku Bidasou

Autor mondo.ba

Pivot Banjalučana Goran Trkulja karijeru će nastaviti u španskoj Bidasoi.

 Trkulja iz Borca m:tel u špansku Bidasou Izvor: MONDO/Bojan Jakovljevic

Izvor: MONDO/Bojan Jakovljevic

Snažni pivotmen nedavno je dogovorio nastavak saradnje sa šampionom BiH, ali je stigla ponuda iz Španije koju je prihvatio i pridružiće se svom nekadašnjem saigraču Peđi Dejanoviću.

U razgovoru za "Press RS" Trkulja je rekao da je ponuda Španaca stigla poslije prve dvije utakmice na TV turniru šampiona u Doboju i da su čelnici Borca bili više nego korektni i omugućili odlazak u novi klub.

"Ponuda iz Španije me je zaista zatekla, ali smo se veoma brzo dogovorili oko svega. Hvala čelnicima Borca jer su mi izašli u susret i nisu pravili probleme da karijeru nastavim u inostranstvu. Korektno smo se rastali i vjerujem da ću se vratiti i ponovo zaigrati u crveno-plavom dresu", rekao je Trkulja, prenosi "Press RS".

Nekadašnji šampion Španije i Evrope (sezona 1994/1995) trenutno igra u drugoj ligi Španije, a cilj kluba je povratak u Asobal ligu.

"Drago mi je što odlazim u sredinu koja ima visoke ambicije ker to znači d aje u pitanju organizovan klub s odličnim igračkim kadrom. Istovremeno, mnogo će mi značiti što će biti zajedno sa Peđom Dejanovićem, ali i Amerom Zildžićem, koji je igrao za Konjuh iz Živinicia. Vjerujem da ćemo izboriti viši rang, a samim tim i opravdati povjerenje", rekao je Trkulja.

Sreću i uspjeh u novom klubu poželio mu je i trener u stručnom štabu Borca Aleksandar Međedović.

"Žao mi je što nas je Goran napustio jer će nam igrač njegovog kalibra nedostajati. Ipak, želim mu da uspije u novoj sredini, a mi se okrećemo onom što slijedi, izazovima u SEHA ligi", rekao je Međedović.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC