• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

RK Borac m:tel: Dobro, može još mnogo bolje

Autori mondo.ba Autori Bojan Jakovljević

Na otvaranju nove sezone SEHA lige, rukometaši Borca m:tel pružili su žestok otpor favorizovanim Bjelorusima. Malo je nedostajalo crveno-plavim da u Banjaluku ponesu bod(ove). MONDO je bio sa Borac m:telom u Bjelorusiji.

 RK Borac m:tel: Dobro, može još mnogo bolje Izvor: foto:MONDO/Bojan Jakovljević

Izvor: foto:MONDO/Bojan Jakovljević

Banjalučki Borac m:tel u 1. kolu regionalne SEHA lige poražen je na gostovanju kod bjeloruskog Meškov Bresta rezultatom 27:31 (14:16).

Ipak, u redovima Banjalučana nisu pretjerano razočarani, s obzirom da je prikazana izuzetno dobra igra. Uvodni meč nove sezone pokazao je da će aktuelni šamion BiH biti "tvrd orah" za sve rivale.

"Odigrali smo veoma kvalitetan meč protiv favorizovanog Meškov Bresta, ekipe koja sljedeće sedmice igra kvalifikacioni turnir za Ligu šampiona, gdje ima velike šanse s obzirom da igra na domaćem terenu. Veći dio susreta bili smo u egalu, na kraju imali i šansu da priđemo na gol zaostatka, ali nismo uspjeli", rekao je za MONDO Igor Rađenović, trener crveno plavih, odmah po završetku susreta.

Ono što je već sada evidentno je da je Borac m:tel jači nego prošle sezone.

"Najvažnije je da smo pokazali da možemo da se ravnopravno nosimo sa najjačim ekipama lige i da nikome nećemo biti lak protivnik. Napravili smo iskorak u organizaciji igre i uvjeren sam da niko više neće smjeti da nam šalje drugu ili treću postavu kao što je ranije bio slučaj. Protiv nas moraće da igraju kompletni, što dovoljno govori o našoj snazi", rekao je na kraju Rađenović.

Banjalučane sada očekuju dvije izuzetno teške utakmice na domaćem terenu. U petak u Borik stže Vesprem, dok će već u srijedu ugostiti Vardar.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC