• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Tod posjetio Masu u bolnici

Nekadašnji šef Ferarija, Žan Tod, obišao je u utorak Felipea Masu, koji se oporavlja od udesa u kvalifikacijama za Gran pri Mađarske.

 Tod posjetio Masu u bolnici Izvor: MONDO

Tod nije razgovarao sa novinarima koji su ga čekali ispred vojne bolnice "AEK" u Budimpešti. Očekuje se da će se porodici Mase pridružiti i aktuelni Ferarijev "bos" Stefano Domenikali.

Ljekari su u ponedeljak, dva dana poslije udesa, objavili da je Masa (28) svjestan, da diše bez pomoći aparata, pokreće udove i odgovara na pitanja.

Do nesreće je došlo u subotu, kada je brazilskog vozača pogodio u kacigu dio koji je odletio sa drugog bolida, poslije čega je izgubio kontrolu nad automobilom i brzinom od 190 kilometara na sat udario u zaštitnu ogradu od guma.

Ljekari su naveli da Masa više neće moći da vozi ove sezone, ali nisu odbacili mogućnost njegovog povratka u Formulu jedan u budućnosti.

Svjetska automobilska federacija (FIA) istražuje udes. Tod je kandidat za predsjednika te organizacije na izborima zakazanim za oktobar, kada sadašnjem čelniku Maksu Mozliju istekne mandat.

(Beta, MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC