• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Milionče, "maserati", stan u Kataru: Izmišljotina!

Autor mondo.rs

Bezobrazne premije rukometaša Katara, za eventualnu titulu prvaka sveta su i bezobrazna laž.

Rukometaši Katara, tačnije legija stranaca koja je pristala da nastupa za ovu reprezentaciju u povoju, zaradiće milion evra, dobiti "maserati" i stan u toj zemlji na Bliskom Istoku, ukoliko osvoje titulu prvaka sveta.

Ova informacija brzo se proširila planetom i mnogi su požurili da konstatuju: "OK, sad nam je jasno otkud tolika želja za igranjem u dresu Katara", ali...

Srpski golman Danijel Šarić, najzaslužniji za plasman Katara u polufinale Mundijala, gde će bordo-beli igrati protiv Poljske, tvrdi da je to čista izmišljotina.

"To je prvi napisao neki arapski novinar i zaista ne znam odakle mu takve netačne informacije. Sve to što se priča i piše je izmišljeno. Mi ovde samo igramo rukomet i ništa više nas ne zanima", rekao je Šarić novinarima sa prostora bivše Jugoslavije.

U polufinalu SP sastaju se Katar - Poljska i Francuska - Španija. U borbi za plasman od 5. do 8. mesta sastaju se Hrvatska - Nemačka i Danska - Slovenija.

Srbija nije izborila plasman na završni turnir, jer je u baražu poražena od Češke, koja je ispala još u prvoj fazi u konkurenciji Francuske, Švedske, Islanda, Egipta i Alžira. Česi su počeli s tri poraza i onda nadigrali Island i Alžir.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC