• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Borac m:tel protiv mijenjanja pravila

Autor mondo.ba

Ideja da se umjesto finala plej-ofa rukometnog prvenstva Bosne i Hercegovine kako je predviđeno na početku sezone uvede "Liga 4", banjalučki Borac m:tel je odlučno odbacio.

 Borac m:tel protiv mijenjanja pravila Izvor: MONDO/Bojan Jakovljevic

Izvor: MONDO/Bojan Jakovljevic

Po kuloarima se šuška da će na sjednici Izvršnog odbora Rukometnog saveza BiH čelnici Vogošće i Čelika predložiti odigravanje "Lige 4" umjesto na početku sezone dogovorenog finala plej-ofa po kojem bi na megdan Banjalučanima, kao učesnicima SEHA lige, izišao najbolji tim u ligaškom dijelu takmičenja.

Međutim, prema izjavi Vladimira Brankovića, člana Uprave Borca m:tel u "Glasu Srpske", crveno-plavi će se na sjednici založiti da ostane dogovoreni pravilnik s početka sezone.

"BIlo bi neozbiljno da se sada mijenjaju pravila, pogotovo što 'Liga 4' osim dodatnih troškova klubova ne bi donijela ništa dobro. Jasno je svima da je Borac najkvalitetniji u BiH bez obzira na sistem takmičenja, ali nam ne odgovara da igramo još šest utakmica. Založićemo se da ostanu važeća pravila s početka sezone", rekao je Branković.

Izvor: MONDO/Nebojša Šatara

Sličnog mišljenja je i predsjednik Rukometnog saveza Republike Srpske i IO RS BiH Zdravko Miličević, koji je naglasio da će svi delegati iz Srpske poštovati prijedlog rukovodstva Borca.

"Prijedlog Borca je da pravila ostanu važeća i mi ćemo ga podržati jer smatram da je to najbolje rješenje. Nije dobro u ovom trenutku mijenjati propozicije", rekao je Miličević.

U ligaškom dijelu šampionata BiH, tri kola prije kraja, lider na tabeli je Izviđač iz Ljubuškog sa četiri boda prednosti ispred drugoplasirane Vogošće. Na trećem mjestu je zenički Čelik, a na četvrtoj poziciji je Derventa.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC