• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Prijedorčani zaustavili Borac m:tel

Autor mondo.ba

Na putu ka trostrukoj kruni, banjalučki rukometaši položili su oružje u duelu sa Prijedorom, koji je slavio u finalu Kupa Republike Srpske 34:30 (19:12) i tako osvojio prvi trofej u najmasovnijem rukometnom takmičenju Srpske.

Podmlađeni sastav aktuelnog šampiona i osvajača Kupa BiH Borca m:tel nije uspio da osvoji i treću titulu ove sezone.

Banjalučani su u finalu Kupa Republike Srpske poraženi od Prijedora 30:34 (12:19), a najzaslužniji za prvi trofej Prijedorčana u najmasovnijem rukometnom takmičenju Srpske bili su Popović sa osam i Blagojević sa šest golova. U poraženom sastavu najefikasniji je bio Ćeranić, strijelac devet golova i Nježić, koji je postigao dva manje.

"Presrećan sam što smo osvojili Kup Republike Srpske. Opravdali smo ulogu favorita koju smo stekli nakon što je Borac m:tel došao s kombinovanim sastavom na završni turnir", rekao je trener RK Prijedora Bojan Unčanin, a prenosi "EuroBlic".

Finalni turnir održan je u Prijedoru.

"Ovo mi je prvi trofej u seniorskoj konkurenciji i drago mi je što smo ga osvojili upravo pred svojim navijačima i krunisali veoma uspješnu sezonu Prijedora. Igrači će sada na zaslužen odmor", dodao je Unčanin.

Banjalučani su i sa podmlađenim sastavom, koji je sa klupe predvodio Goran Garić, pružili žestok otpor raspoloženom domaćinu i pokazali da ne moraju da brinu za budućnost.

U polufinalnim mečevima Prijedor je slavio protiv Slavije 34:28, dok je Borac m:tel bio bolji od Mladosti 31:29, nakon sedmeraca.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC