• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

I "Nektar" uz Borac m:tel

Autor mondo.ba

Rukometni klub Borac m:tel u petak je dobio novog sponzora - Banjalučku pivaru.

U ime "Velikana iz Gospodske" ugovor je potpisao direktor banjalučkog kluba Vladimir Branković, dok je paraf za kompaniju stavio generalni direktor Banjalučke pivare Nikolas Peni.

"I Pivara i RK Borac m:tel su brendovi Banjaluke i ovo nije početak već nastavak saradnje koja datira od ranije. Drago nam je da kompanija poput Banjalučke pivare uviđa značaj podrške Borcu m:tel, sigurni smo da ćemo opravdati njihova sponzorska očekivanja i na taj način učvrstiti našu saradnju. Osnovni ciljevi kluba jesu povratak imidža koji je nekada krasio crveno-plave a ova saradnja će zasigurno doprinijeti tome", izjavio je Branković poslije potpisanja ugovora.

Sličnog mišljenja je i generalni direktor Banjalučke pivare Nikolas Peni.

"RK Borac m:tel i Banjalučku pivaru spajaju isti ciljevi - stremljenje ka uspjehu kao rezultatu predanog rada i ostvarenje ciljeva koji su na dobrobit cijele zajednice. Jedina Pivara u RS i najtrofejniji sportski klub su dva banjalučka brenda, koja zajedničkim snagama mogu da učine mnogo pozitivnih stvari za promociju sporta kao bitnog faktora unutar lokalne zajednice i zbog toga nam je ova saradnja veoma važna", rekao je Peni.

Prvi plodovi saradnje Banjalučke pivare i RK Borac m:tel biće vidljivi već u novoj sezoni gdje ih očekuju veliki izazovi - kvalifikacije za Ligu šampiona, te nastup u regionalnoj SEHA ligi.

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Petar

Pa neće Jelen, nisu ludi :P

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC