• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

RK Borac pred Spartak: Oni umorni, mi istrošeni

Autori mondo.ba Autori Goran Arbutina

RK Borac m:tel utakmicom protiv Spartaka u subotu počinje takmičenje u SEHA ligi. Subotičani već odigrali tri utakmice.

Borac m:tel nije uspio da se kvalifikuje u Ligu šampiona i sada se okreće EHF Kupu i SEHA ligi, koja za Banjalučane počinje u subotu.

Trebao je RK Borac m:tel da prije turnira kvalifikacija za Ligu šampiona odigra meč sa Tatranom ali je on odgođen, pa će Borčevi igrači premijeru u novoj sezoni SEHA lige imati u subotu od 19 časova u Subotici protiv Spartaka.

Ovo je za nas prva utakmica iako je meč drugog kola. Spartak je već odigrao tri utakmice, izgubili su od Tatrana i Bresta dok su u Novom Sadu izvukli neriješenn rezultat. Oni su čvrsta i odlična ekipa sa dobrim trenerom i ekipa koja se ne predaje. Gubili su u poslednjih pet minuta, ali su uspeli da izjednače. Biće umorni jer su u tom ritmu srijeda-subota, ali i mi smo istrošeni i fizički i mentalno”, rekao je Igor Rađenović, trener RK Borac m:tel.

On neće moći da računa na dvojicu krilnih igrača.

“Mikić i Nježić neće igrati zbog povreda, a Bojinović zbog ranije najavljenih obaveza u Francuskoj. Roviti su Nikolić i Obradović koji su dobili dva dana postede, odradili su dva treninga i igraće u Subotici”, dodao je Rađenović.

Neuspjeh u kvalifikacijama za Ligu šampiona sigurno je ostavio traga na ekipi, ali Borac sada želi da se fokusira na naredne utakmice.

“Akcenat je ovih dana bio da vratimo ekipu na psihološkom planu i vidjećemo da li smo to i uspjeli”, rekao je Rađenović.

Rukometaš Borca Nikola Milošević ističe da ekipa mora da maksimalno ozbiljno pristupi ovom meču.

“Trebamo maksimalno motivisani da uđemo u utakmici i damo svoj maksimum. Trebamo što prije da zaboravimo kvalifikacioni turnir, ali da izvucemo pouke iz tih mečeva, da vidimo gdje smo griješili i ne ponavljamo te greške”, smatra Milošević.

On poznaje ekipu Spartaka jer je prošle godine u prvenstvu i Kupu Srbije čak četiri puta igrao protiv njih.

“Iskusna su ekipa, dugo su zajedno. Posebnu pažnju trebamo obratiti na lijevo krilo i lijevog beka Čupica i Županjca, imaju dobrog srednjeg beka, a jača strana im je dobra odbrana. Ukoliko mi budemo igrali svih 60 minuta kaošto smo igrali u Doboju 40 minuta protiv Gorenja, mislim da pobjeda neće izostati”, istakao je Milošević.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC