• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Borac m:tel: "Čudna" odbrana Spartaka

Autor mondo.ba

U taboru Borca m:tel uputili čestitke za prvu pobjedu Spartaka u SEHA ligi i naglasili da nisu imali rješenja za "čudnu" odbranu 4-2 Subotičana.

Crveno-plavi rukometaši porazom su započeli novu sezonu u SEHA ligi protiv Spartaka u Subotici - 32:29 (13:14).

Trener Banjalučana Igor Rađenović je najprije čestitao domaćinu na trijumfu i poželio mnogo uspjeha u budućnosti, a onda se kratko osvrnuo na samu utakmicu koja je igrana uokviru trećeg kola.

"Dobro smo počeli, igrali dobro odbranu i imali nekoliko laganih golova i vođstvo od pet razlike, ali poslije toga Spartak je promijenio odbranu i iz 6-0 prešao u 5-1 i čak 4-2 što nam je donijelo dosta problema u pojedinim trenucima. Napravili smo mnogo tehničkih grešaka, koje su dovele do laganih pogodaka za rivala. Na kraju oni su u finišu bili bolji iako je to bio dosta izjednačen meč", rekao je Rađenović poslije utakmice u Subotici.

Najbolji strijelac Borca m:tel sa sedam postignutih golova Davorin Vujović takođe je učtivo uputio čestitke domaćim rukometašima.

"Bolje smo otvorili meč, imali pet golova viška, ali Spartak je pronašao ritam do kraja prvog poluvremena. Bili smo bolji rival u većini utakmice, ali zahvaljujući našim greškama u odlučujućim trenucima, Spartak je napravio prednost i slavio na kraju", izjavio je lijevi bek gostiju.

Lijevo krilo "Velikana iz Gospodske" Mirko Mikić pohvalio je trenera Subotičana Branislava Zeljkovića, koji je zbunio Banjalučane "čudnom" odbranom.

"Čestitao bih pobjedu Spartaku na jednoj dosta čudnoj utakmici. Dobro smo otvorili meč, igrali dobro u odbrani, trčali dobro u polukontrama i rješavali njihovu odbranu 6-0. Međutim, trener Zeljković je pokazao da je dobar stručnjak, iznenadio nas je čudnom odbranom 4-2 i evidentno je da se nismo uspjeli snaći do kraja što se vidjelo na rezultatu", istakao je Mikić i dodao da je poraz uslijedio usljed pada koncentracije u finišu.

"Po ko zna koji put u ključnim trenucima smo izgubili koncentraciju, nadam se da ćemo to da popravimo kroz naredne utakmice", zaključio je Mikić, koji je susret u Subotici okončao sa tri pogotka.

Narednu utakmicu u SEHA ligi, rukometaši Borca m:tel odigraće 23. septembra protiv Maksa u Strumici, a samo tri dana kasnije očekuje ih gostovanje u Našicama protiv Neksea.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC