• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Drugi SEHA ispit za RK Borac m:tel

Autor mondo.ba

Rukometaši banjalučkog Borca m:tel u drugom kolu SEHA lige u srijedu od 20:15 časova gostuju u Strumici debitantu u regionalnoj ligi.

 Borac m:tel u drugom kolu SEHA lige gostuje u Makedoniji Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

Zbog obaveza Banjalučana u kvalifikacijama za Ligu šampiona, ali i problema i ukradenih dokumenata na TV Turniru šampiona u Doboju, RK Borac m:tel u regionalnoj SEHA ligi prvo je odigrao meč trećeg kola, u kojem je poražen od Spartak Vojputa u Subotici 29:32.

Naredni meč crveno-plavi odigraće protiv još jednog debitanta. U srijedu će gostovati u Makedoniji, gdje će odmjeriti snage sa Maks Strumicom iz istoimenog grada.

Banjalučani su, dakle, ove sezone odigrali samo jedan meč, a Makedonci čak pet. Strumica je u tih pet mečeva doživjela čak četiri neuspjeha, uz jedan remi, čime zauzima pretposljednje mjesto na tabeli.

"U Strumicu idemo po prve bodove. Smjena trenera nije uticala na nas i poslije, slobodno mogu reći, kiksa u prvom kolu, sada je vrijeme da upišemo pobjedu", poručio je lije bek Borca m:tel Davorin Vujović.

U međuvremenu, zbog loših rezultata na otvaranju nove sezone, smijenjen je trener Igor Rađenović. Umjesto njega, Banjalučane će u nastavku sezone predvoditi hrvatski stručnjak Boris Dvoršek.

On će zbog privatnih obaveza sa ekipom biti tek od 1. oktobra, dok će njegov pomoćnih Aleksandar Međedović sjediti na klupi crveno-plavih na meču protiv Strumice.

Meč u Sportskom centru "Boris Trajkovski" počinje u 20 časova i 15 minuta.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC