• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pobeda Srbije posle tri sata!

Autor mondo.rs

"Orlovi" slavili tešku pobedu protiv Slovačke u prvom kolu Evropskog prvenstva. Mnogo oscilacija u igri tima Nikole Grbića.

Doduše, na sa tri, već dva boda!

Što je svakako iznenađenje, jer se od tima koji je selektirao Nikola Grbić očekivao maksimalan učinak protiv Slovačke. Srbija je kao drugoplasirani tim iz Svetske lige i sa daleko zvučnijom postavom od rivala, bila veliki favorit.

Ali, na terenu to ništa nije predstavljalo!

Srbija je na startu Evropskog prvenstva u Italiji i Bugarskoj uspela da pobedi Slovačku 3:2 (25:22, 22:25, 30:28, 24:26, 15:9). Posle više od tri sata žestoke borbe.

Ko zna kako bi se završio meč Grupe D u Busto Arsiciju da selektor Grbić na kraju trećeg seta nije usputno zatražio proveru poena, a sudijska komisija utvrdila da pripada Srbiji, a ne kako je glavni arbitar prethodno odlučio i dodelio ga Slovačkoj sa vođstvo 2:1.

"Blok aut", pokazao je sudija, a na televizijskom snimku se videlo da je bloker Slovačke kažiprstom desne ruke jedva dodirnuo loptu. Dovoljno da se drama u trećem setu nastavi.

Slovaci, koji su već bili proslavili vođstvo 2:1, pali su na psihološkom planu, pa je Srbija brzo preokrenula rezultat i set.

Naš tim imao je oscilacija u igri specifične za žensku odbojku. Gubio je i dobijao poene u serijama. Tako je bilo i u četvrtom delu meča. Činilo se da posle vođstva 8:4 "orlovi" lagano privode duel kraju, ali je pobednika, ipak, odlučio peti set.

Uozbiljeni i maksimalno koncentrisani Srbi nisu dozvolili iznenađenje.

Srbija u subotu od 15 ati igra utakmicu 2. kola Grupe D protiv Finske.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC