• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

BORAC M:TEL: Rasterećeno u Bjelorusiji

Autor mondo.ba

Pobjeda u prvom meču drugog kola EHF Kupa već je arhivirana, s obzirom da rukometaše Borca m:tel već u ponedjeljak očekuje dvoboj u SEHA ligi protiv bjeloruskog Meškova iz Bresta.

 Meškov Brest - Borac m:tel, šesto kolo SEHA lige Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

Odmora za rukometaše Borca m:tel nema, jer već sutra igraju meč 6. kola regionalne SEHA lige. Protivnik je bjeloruski Meškov Brest.

Izabranici Borisa Dvoršeka nisu imali vremena ni da proslave trijumf u prvom meču drugog kola EHF Kupa, a već moraju razmišljati o narednom protivniku.

Bjelorusi u ovaj duel ulaze kao favorite, Banjalučani su sigurno umorni od dalekog puta, ali i teške utakmice u Norveškoj, tako da mogu rasterećeno ući u ovaj dvoboj, bez rezultatskog imperativa.

"Protiv Brest Meškova ćemo biti rasterećeni nakon pobjede u Norveškoj protiv Hasluma u Kupu EHF. Želim da probamo odigrati bolje nego što smo igrali do sada i da sa svakom utakmicom igramo sve bolje. Utakmica protiv Bresta će nam poslužiti za vraćanje forme, da budemo spremni za revanš utakmicu u Banjaluci protiv Hasluma. Brest je puno bolja ekipa od nas, pokrivena na svim pozicijama i igra u svojoj dvorani, ali naša želja je da budemo dobri, da im pariramo i da se pokažemo u dobrom svjetlu", naglasio je trener Banjalučana.

Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

Jedan od najiskusnijih u redovima crveno-plavih Srđan Trivundža nada se da će Borac m:tel pružiti dostojan otpor favorizovanim Bjelorusima.

"Ekipa iz Bresta je sigurno favorit, prije sve što smo mi prije nekoliko sati odigrali jako tešku utakmicu protiv Hasluma u Norveškoj. Siguran sam da Boris Dvoršek ima već plan kako ćemo odigrati utakmicu protiv Meškova. Nekolicina igrača je bila pošteđena na neki način ili sačuvana u Norveškoj, tako da će sada biti odmorni. Siguran sam da ćemo pružiti dostojan otpor favorizovanoj ekipi iz Bresta", poručio je Trivundža.

U prva četiri susreta u SEHA ligi, šampion BiH osvojio je samo bod, dok je Meškov do sada upisao tri pobjede i dva poraza.

Meškov Brest i Borac m:tel svoj meč igraju u ponedjeljak od 18 časova po našem vremenu (19 časova po bjeloruskom).

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC