• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Deki i Vujas spremaju "delfine" za EP!

Autor mondo.rs

Vaterpolo reprezentacija Srbije ponovo se okuplja. Razlog je meč protiv Francuske, ali i lagani zalet ka Evropskom prvenstvu, čiji će Beograd biti domaćin. Dejan Savić i Vladimir Vujasinović zajedno pripremaju tim.



Počinje "Operacija: Beograd"! Posle fenomenalnog leta, vreme je za nove izazove i zadatke.

U nedelju, 18. oktobra okupiće se reprezentativci Srbije pred duel sa Francuskom, koji će biti odigran dva dana kasnije.

Francuska je, inače, u grupi sa Srbijom, na Evropskom prvebstvu koje će biti održano od 10. do 23. janara u Kombank Areni.

Selektor Dejan Savić pozvao je 29 igrača, među kojima su i "zlatni delfičinići", odnosno juniorski reprezentativci, koje je Vladimir Vujasinović vodio do svetskog zlata minulog leta.

Igrači će raditi će raditi u dve grupe zbog obaveza prema marketinškim aktivnostima, odnosno promocije predstojećeg Evropskog prvenstva.

Na spisku su: Gojko Pijetlović, Branislav Mitrović, Dimitrije Rističević (golmani), Mandić, Gocić, Filipović, Ranđelović, Aleksić, Jakšić, Prlainović, Stefan Mitrović, Ćuk, Duško Pijetlović, Nikić, Vitorović, Dobožanov, Ubović, Vico, Manojlović, Toholj, Strahinja Rašović, Subotić, Gogov, Drašović, Repanović, Vučinić, Viktor Rašović, Asanović i Radojević.

"Na bazenu u Košutnjaku ćemo imati sastanak a narednog dana ćemo raditi na Banjici. Jednu grupu igrača će voditi Vujasinović", rekao je Dejan Savić.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC