• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Haslum: Bravo za Borac m:tel i Banjaluku

Autori mondo.ba Autori Nebojša Šatara

Trener norveškog Hasluma Tom Ejrik Skarpsno i rukometaš Sebastijan Bartold nisu previše razočarani porazom u banjalučkom „Boriku“ u drugom kolu Kupa EHF.

 Haslum: Bravo za Borac m:tel i Banjaluku Izvor: MONDO/Nebojša Šatara

Norvežani su se dobro držali u prvom poluvremenu revanš utakmice sa Borcem m:tel i uprkos porazu prvom susretu imali nadu da u drugih 30 minuta u Banjaluci mogu da izbore povoljan rezultat i prođu u dalje takmičenje.

Međutim, crveno-plavi bedem ispred golmana Tibora Ivaniševića, koji je sakupio čast 17 odbrana, trasirao je put „Velikana iz Gospodske“ do ubjedljive pobjede - 31:25 (15:14).

„Mislim da smo odigrali dobro prvo poluvrijeme, ali smo se u nastavku umorili, teško smo postizali pogotke i to je jedan od glavnih razloga našeg neuspjeha u Banjaluci. Borac je s druge strane odigrao dobru utakmicu, iskoristio je svoje prilike u napadu, a posebno bih pohvalio njihovog golmana (Tibor Ivanišević) koji je bio odličan“, rekao je norveški strateg.

Jedan od boljih u timu Hasluma u dvorani bio je Sebastijan Bartold, koji je posebno bio impresioniran banjalučkom publikom, koja je svojim navijanjem pomogla Borcu da ostvari trijumf.

„Atmosfera je bila odlična u dvorani, došlo je mnogo ljudi i ovaj teren je pravi ’domaći’. Teško je bilo igrati protiv dobre ekipe kakva je Borac, posebno jer su imali bučnu podršku navijača. Bilo je zabavno i dobro iskustvo igrati pred ovakvog publikom, ali naravno, malo smo razočarani zbog eliminacije iz Kupa EHF“, rekao je Bartold.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC