• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dvoršek za MONDO: Borac m:tel prolazi dalje!

Autori mondo.ba Autori Nebojša Šatara

Trener rukometaša Borca m:tel Boris Dvoršek prokomentarisao je za naš portal ishod žrijeba trećeg kola Kupa EHF, koji je ponovo spojio crveno-plave sa holandskom ekipom Limburg Oci Lajonsa.

 Boris Dvoršek uvjeren u prolaz u grupnu fazu Kupa EHF Izvor: MONDO/Vedran Ševčuk

"Velikan iz Gospodske" je u utorak u Beču saznao ime posljednjeg protivnika na putu ka grupnoj fazi takmičenja u Kupu EHF.

Riječ je o Holanđanima, koji su nedavno bili gosti gosti Banjaluke na kvalifikacionom turniru za Ligu šampiona, na kojem su pobjedom upravo nad Borcem osvojili treće mjesto33:29 (16:14).

Tada su umorne i "nemotivisane" crveno-plave savladali brzinom, posebno dobru partiju pružili su Serž Hajnen i Lino Jansen, a svoju mrežu "zaključao" je golman Holanđana Luk Hojting.

Uprkos tadašnjem porazu, trener Banjalučana, Zagrepčanin Boris Dvoršek nema nikakvu dilemu kad je u pitanju prolaz u dalje takmičenje!

"Borac mora proći dalje! Zadovoljan sam rezultatom žrijeba jer smo mogli definitivno mnogo gore proći. Postaviću imperativ igračima da moramo eliminisati Holanđane. Želim da im se revanširamo za poraz u 'Boriku' i siguran sam da ćemo uspjeti. Možemo prolaskom u grupnu fazu ovog takmičenja osigurati veći broj evropskih utakmica u našoj dvorani čime bi Banjaluku vratili na mapu velikih rukometnih gradova jer ona to i jeste", izjavio je Dvoršek.

Izvor: MONDO/Nebojša Šatara

Prema njegovim riječima, u neuspjehu utakmice za treće mjesto na kvalifikacionom turniru Lige šampiona presudio je umor, ali i nedostatak motiva kod rukometaša Borca poslije poraza od austrijske Alple u polufinalu.

Borac m:tel je tada s klupe predvodio Igor Rađenović...

"Sad je sve drugačije, u mnogo boljoj smo fizičkoj pripremi, bićemo dodatno motivisani i zadovoljan sam što prvi meč igramo pred našom publikom. Vjerujem da ćemo osigurati pristojnu zalihu golova pred revanš. Imamo još dovoljno vremena da se dobro pripremimo i uvjeren sam da rezultat neće izostati", dodao je zagrebački stručnjak s klupe Banjalučana.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC