• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Filip i Duško: Hvala publici, srećna slava!

Autor mondo.rs

Filipović očekuje da se za finale EP poveća kapacitet Arene. Pohvale igri Grka sa igračem više, ali i konstatacija da "nisu mogli da prate naš ritam".

 Pijetlović i Filipović poslije plasmana u finale EP Izvor: MN PRESS

Najbolji vaterpolisti Srbije iz meča u meč "melju" protivnike. Dovoljno je reći da su najmanje ubedljivu pobedu u "nokaut" fazi Evropskog prvenstva ostvarili protiv Slovačke u osmini finala (11:5).

Protiv Rusa u četvrtfinalu bilo je 15:5, a u sredu uveče je preko Grka (13:7) pređen pretposlednji korak ka odbrani titule iz Budimpešte 2014.

"Imali smo agresivnost u plivanju, kontaktu, ako hoćete i u razmišljanju. Znali smo da ako odigramo tako snažno, da Grci neće moći da izdrže naš ritam", rekao je za RTS kapiten Živko Gocić.

Duško Pijetlović i Filip Filipović čestitali su slavu Svetog Jovana svima koji je slave.

"Da im svake godine prođe u sreći i slozi", poručio je Filipović i okrenuo se analizi utakmice.

"Grci su imali izuzetnu igru sa igračem više, nismo se najbolje snašli, ali oni su već u drugoj četvrtini počeli da prave 'leteće' izmene, što je značilo da ne mogu da nas prate".

Crna Gora ili Mađarska u finalu?

"Radi se o dva izuzetna rivala i mislim da je svejedno ko će nam doći. Očekujem da za tu utakmicu bude povećan broj mesta u Areni, a mi ćemo se truditi da ponovo pružimo sve od sebe".

Pijetlović je istakao značaj podrške sa tribina.

"Hvala publici i srećna slava svima koji je slave. Predivno je igrati u ovakvom ambijentu, a i mnogo lakše dati sve od sebe kad 10-11.000 ljudi navija za vas".

Sjajni centar u drugom polufinalu, zakazanom za četvrtak, daje blagu prednost Crnogorcima.

"Ako Crna Gora odigra sjajno u odbrani, kao protiv Italije u četvrtfinalu, mislim da Mađari neće moći da joj se suprotstave. Ali, to neće biti lako. Naravno, mi pre svega gledamo sebe i svoju igru".

Selektor Dejan Savić smatra da su "delfini" zaslužili ovo finale, kao i pobedu nad Grčkom, za koju kaže da je sa igračem više "među dve najbolje reprezentacije na svetu".

"Treba da izvučemo neke pouke, ali brzo da zaboravimo ovu utakmicu i da se okrenemo finalu, koje smo svi očekivali. Očekujem da možemo i bolje da odigramo, ali uvek se treba paziti da ne dođe do kontraefekta, dakle, da ne padnemo".

Finale je na rasporedu u subotu od 17.45 časova.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC