• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ana: Šokirao me krik gospođe iz publike

Autor mondo.rs

Srpska teniserka posle pobede u drugom kolu Aus Opena najviše pričala o drami koju je preživela zbog pada žene na tribinama Rod Lejver arene.

Ana Ivanović nije imala problema na terenu na meču protiv Letonke Anastasije Sevastove (6:3, 6:3), ali je pretrpela veliki šok zbog dramatične situacije na tribinama tokom tog duela.

Za vreme prvog seta starije žena u publici se sasplela i pala, a potom je glasno uzviknula, što je veoma uznemirilo srpsku igračicu. Budući da je gledateljka izgleda loše nakon pada, odmah joj je ukazana prva pomoć, zbog čega je meč prilikom vođstva Ivanovićeve od 4:3 prekinut na pola sata.

"U prvom trenutku sam se osećala jako loše, jer je uzvik prlikom pada gospođe bio veoma glasan. Momentalno sam prestala da igram", rekla je srpska igračica.

Ona je otkrila da je u prvi mah bila potpuno zatečena dešavanjima na tribinama.

"Bila sam veoma zabrinuta i tresla sam se. Sve u prvih mah je izgledalo loše na tribinama. Zaista je bilo dobro što smo morale da napravimo pauzu, kako bismo se smirile posle svega. Nadam se samo da je gospođa dobro", dodala je srpska teniserka.

Ana je objasnila da je napustila teren na kratko dok je medicinska služba ukazivala pomoć starijoj ženi i imobilisala joj vrat, ali da joj nakon pauze nije bilo teško da se ponovo fokusira na igru, jer su teniseri naviknuti na takve situacije zbog kiše koja često dovodi do prekida mečeva.

"Nisam baš imala mnogo vremena da se ponovo zagrejem, ali sam uspela brzo da se vratim u dobar ritam i bila sam srećna kada sam dobila prvi set", napomenula je Ivanovićeva.

Ona će u trećoj rundi takmičenja odmeriti snage sa Amerikankom Medison Kiz, koja je bila bolja od Jaroslave Švedove iz Kazahstana (6:7, 6:3, 6:3).

Ana je do sada samo jednom igrala protiv 17. igračice sveta, pre dve godine na turniru u Madridu i slavila rezultatom 2:0 (6:1, 7:6).

Uprkos tome, srpska igračica zna da je očekuje težak zadatak. Ona je istakla da će morati da bude u potpunosti koncentrisana i spremna za najbolji tenis, jer u ranim fazama turnira svaka protivnica može biti nezgodna.

Duel trećeg kola Australijan Opena između Ivanovićeve, koja je 20. nosilac, i Medison Kiz biće na programu u subotu.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC