• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Fantazija, spektakl, neverovatno!

Autor mondo.rs

Ovo su samo neke od reči koje su vaterpolisti Srbije upotrebili u izjavama novinarima nakon treće uzastopne zlatne medalje na evropskim prvenstvima.

Finale je bilo... pa, teže nije moglo. Odlična Crna Gora bila je zaista žestok rival. Vaterpolisti Srbije skidaju kapu rivalu na pruženoj igri i saglasni su: "I da su Crnogorci pobedili ne bi bilo nezasluženo".

"Malo je već postalo... Ljudi, ali ja stvarno ne znam šta da vam kažem, stvarno ne znam", iskreno je počeo razgovor sa novinarima kapiten Živko Gocić.

Nastavio je: "E, ovo moram da kažem: Hvala publici na ovoj divnoj podršci, ambijentu. Hvala i ovim momcima, čiji sam ja eto kapiten. Neobično sam počastvovan što sam kapiten ove ekipe. Ovi momci su kraljevi i ceo stručni štab".

O utakmici...

"Zasta je teško igrati u ovakvom ambijentu. Ovo je vaterpolo, mi smo navikli na maksimum dve, tri hiljade ljudi. A večeras je bilo 16.000! Verujte nam, mi na početku nismo ni znali šta se događa. Zato smo i bili malo usporeni. Takođe, znali smo da moramo da imamo ritam do kraja i prelomili smo utakmicu na kraju".

Crnogorci se žale, kažu da su sudije odlučile, presudile, prelomile utakmicu u korist Srbije, ukazali smo Gociću na izjave crnogorskih vaterpolista:

"Moguće...", nije želeo dalje da se upušta u to.

Upitan koju bi reč upotrebio da opiše celo prvenstvo, odgovorio je: "Spektakularno!".

"Znaš, slušao sam priče da je vaterpolo nezanimljiv, dosadan sport. Vidite da nije! Videli ste sve večeras! Vaterpolo je super sport".

Duško Pijetlović se nadovezao:

"Ovo je zaista divan osećaj. Neverovatnoje igrati pred 16.000 ljudi. Da su i Crnogorci osvojili ne bi bilo nezasluženo, igrali su zaista sjajno. Nas je lomio neverovatan pritisak prethodnih dana oko ovog finala, oko karata, ostalih stvari... To obično nemamo na evropskim prvenstvima, ali sada...", pričao je Pijetlović o utakmici i nastavio:

"Dok se nismo opustili, bilo je traljavo, ali kada smo počeli da uživamo u igri sve je krenulo kako treba. Ne znam da li su ljudi svesni koliko je nešto teško osvojiti, a kamoli odbraniti, a još kada to treba da uradite drugi put!?"

Miloš Ćuk nije želeo da se osvrće na izjave Crnogoraca, a kada smo ga pitali da jednom rečju opiše prvenstvo i turnir, uzvratio je:

"FANTAZIJA".

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC