• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Prlainović o suđenju: Ćutao sam posle Malage

Autor mondo.rs

Najbolji igrač Evropskog prvenstva, koje je Srbija osvojila, pristao je da komentariše izjave iz crnogorskog tabora.

 Andrija Prlainović odgovor Crnogorcima Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Srbija je osvojila Evropsko prvenstvo u vaterpolu pobedivši Crnu Goru, a Andrija Prlainović je za sjajne igre nagrađen titulom najkorisnijeg igrača turnira.

Posle velike borbe u finalu i slavlja "delfina" za treće uzastopno kontinentalno zlato, Crnogorci su pružili ruke "delfinima", ali i javno izneli zamerke na rad sudija.

MVP je posle meča komentarisao te kritike arbitara.

"Ovo su najbolje sudije trenutno! A sad ne bih komentarisao suđenje, jer sam mnogo puta bio u drugoj situaciji - od Malage, pa nadalje. Tada nisam pričao o sudijama, niti je bilo ko sa druge pričao o njima. Tako da bi bilo korektno da ne pominjemo sudije, sećamo se svi dobro priče o Malagi", rekao je Prlainović, podsetivši na poraz Srbije od Crne Gore u finalu Evropskog prvenstva 2008.

Prema mnogim ocenama, u toj utakmici arbitri su imali veliki uticaj na konačan rezultat. "Večeras definitivno nisu", poručio je srpski vaterpolista.

"Nisu sudije odlučile finale, već to što smo imali više snage, veći broj igrača u rotaciji i što smo celu utakmicu izdržali. Nije nas išlo, ali kada su nas krenuli šutevi iz daljine meč je bio prelomljen. Sudijskih grešaka je bilo, negde je oštećena Crna Gora, negde mi, ali sudije nisu presudile pobednika Evropskog prvenstva", kazao je rođeni Novljanin, a preneli crnogorski mediji.

Tokom dočeka na balkonu gradske Skupštine, Prlainović je podvukao crtu pod urađenim i rekao da je ovaj kontinentalni turnir najbolji ikad organizovan.

"Sad nam je jasno koliku podršku imamo. Šta reći, sem hvala svim ljudima koji su bili u Areni, svima koji su hteli da kupe kartu. Bio bi pun i stadion od 50.000 mesta. Napravljen je najlepši ambijent u kojem sam igrao i u kojem je bilo ko od nas igrao. I Beograd i Srbija pokazali su da su bez premca kada je u pitanju organizacija vaterpolo takmičenja", podvukao je Prlainović.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC