• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vaterpolista Stefan Mitrović o Tomislavu Nikoliću

Autor mondo.rs

O gestu Stefana Mitrovića prilikom dodele medalja na Evropskom vaterpolo prvenstvu se i dalje priča. On objašnjava šta se to, zapravo, dogodilo.

 Stefan Mitrović i Tomislav Nikolić dodjela medalja 2016. Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

  Vaterpolista Stefan Mitrović, važna poluga šampionskog tima "delfina", našao se ovih dana u žiži medijskih interesovanja.

Tokom dodele medalja na Evropskom vaterpolo prvenstvu, Stefan Mitrović u prvom trenutku nije odgovorio na pruženu ruku predsednika Srbije Tomislava Nikolića. Otpozdravio je publici, a potom je shvatio da mu je Nikolić pružio ruku i rukovali su se.


Foto: Gif


Ovaj detalj je bio povod za pojedine medije da to iskoriste i da Mitrovića dovedu u neprijatnu situaciju.

Povodom tih napisa, Mitrović se danas oglasio zvaničnim saopštenjem u kojem ističe da niti ima, niti želi da ima veze sa politikom, kao i da je instiktivno mahao publici ne videvši pruženu ruku predsednika Nikolića.

"U trenutku dodele medalje i burnog aplauza, instiktivno sam od pozdravio publici, ne videvši ispruženu ruku gospodina Predsednika. Par sekundi nakon toga primio sam čestitke od Predsednika, i to na drugarski način, kojim se obično pozdravljaju sportisti. Uopšte ne želim da se moje ime ili neki gest povezuje sa politikom, koja me uopšte ne zanima. Svaki put do sada uvek sam bio na raspolaganju svim predstavnicima medija za bilo koje sportske razgovore. Žao mi je što u danima, kada sport kojim se bavim, doživljava izuzetne ocene sa svih strana, moram da reagujem na nešto, što nema veze ni sa vaterpolom, ni sa mnom niti odgovara istini... Cenim da to ničim nisam zaslužio", napisao je Mitrović i zatražio izvinjenje od medija koji su na svoj način pisali o ovom detalju sa dodele medalja.


Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC