• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Banjalučki Incel "bronzani" u Hrvatskoj

Autori mondo.ba Autori Nebojša Šatara

Vaterpolo veterani Incela osvojili su treće mjesto na „Proljetnom vateropolo turniru“ koji je tokom vikenda održan na Sportsko-rekreativnom kompleksu Gradski bazeni u Slavonskom Brodu.

  Banjalučki veterani su trijumfovali u „malom finalu“ protiv domaćina u izuzetno uzbudljivoj i do samog kraja neizvjesnoj utakmici.



"Nastupili smo kao jedina veteranska ekipa na Proljetnom turniru u Slavonskom Brodu, ali smo ipak uspjeli da ostvarimo uspjeh u borbi sa znatno mlađim ekipama. U prvoj utakmici smo poraženi od ekipe Albamarisa iz Biograda na Moru. Drugu utakmicu smo zaigrali odmah nakon polufinalne, umor je uzeo danak tako da smo na poluvrijeme otišli sa značajnim rezultatskim zaostatkom. Međutim, u drugom dijelu utakmice ekipa je profunkcionisala i u napadu i u odbrani te smo u samom finišu utakmice preokrenuli rezultat i trijumfovali", naglasili su Banjalučani.

U timu Incela istakao se golman Mihail Jović koji je majstorski odbranio tri peterca, a najefikasniji su bili Guzina i Ćosić sa po četiri pogotka. U strijelce su se upisali i Krajnović i Jaćimović sa tri, te Fedešin, Tamamović i Telić sa po jednim pogotkom.

Organizator Proljetnog turnira PVK Marsonija iz Slavonskog Broda je nakon takmičarskog dijela turnira priredio večeri uz tamburice na kojoj je nastavljeno druženje vaterpolista.

"Ovo je nakon turnira Mimoze, već drugi turnir u ovoj godini na kojem je Incel nastupio. U toku 2016. godine očekuje nas još nekoliko međunarodnih turnira, na kojima ćemo nastaviti sa promocijom zdravog načina života u srednjem dobu", poručili su iz Incela.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC