• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Borac m:tel: Pobjeda za samopouzdanje

Autor mondo.ba

Trener Borca m:tel Aleksandar Međedović i pivot crveno-plavih Ratko Nikolić saglasni da je trijumf nad Vogošćom jako važan za samopouzdanje pred nastavak sezone u Ligi 4 za šampiona Bosne i Hercegovine.

Banjalučani su u trećem kolu zabilježili svoju prvu pobjedu u doigravanju protiv Vogošće (26:25) pogotkom Davorina Vujovića u posljednjim sekundama duela u dvorani "Borislav Stanković".

Nakon utakmice šef struke "Velikana iz Gospodske" Aleksandar Međedović priznao je da sreća ovog puta bila naklonjena Borcu m:tel.

"Najsrećniji smo rezultatom. U početku je Vogošća stekla određenu prednost, ali mi smo srčanom igrom uspjeli da nadoknadimo taj 'minus', ostali smo u igri dok nas nije išlo u napadu. Ponovo nismo pogađali, posebno u prvom dijelu, neke izgrađene šanse, međutim u drugom dijelu prvenstveno zahvaljujući igri u odbrani, a potom i laganim golovima iz polukontri i kontri uspjeli smo da preokrenemo. Čak se u jednom trenutku činilo da ćemo mirnije privesti utakmicu kraju, ali slavili smo na sreću, tek u uzbudljivoj završnici", rekao je Međedović.

Prema njegovim riječima, sve dosadašnje utakmice Borac m:tel je odigrao veoma tvrdo i sve su do kraja bile neizvjesne. Crveno-plavima već u subotu predstoji derbi sa Izviđačem u Ljubuškom.

"Vjerujem da će nam ova pobjeda, gotovo u posljednjoj sekundi, dati neophodno samopouzdanje u narednom meču u Ljubuškom. U prva dva susreta nismo imali ni sreće, malo nam se vratilo protiv Vogošće, ali nadam se da ćemo uspjeti i protiv Izviđača da se radujemo na kraju".

Izvor: MONDO/Bojan Jakovljevic

Prvi strijelac Banjalučana na utakmici bio je pivot Ratko Nikolić sa 10 postignutih golova.

"Znali smo da će biti teška utakmica jer je ekipa Vogošće kvalitetna što su pokazali i u prethodnim mečevima. Međutim, mi smo u drugom poluvremenu pojačali intenzitet u odbrani i poveli sa tri-četiri razlike, koju smo doduše prokockali, ali najbitnije je da smo pobijedili i osvojili bodove zbog samopouzdanja. Očekujem da već u narednoj utakmici odigramo mnogo bolje pošto je ovoj mladoj ekipi trebala ovakva inercija, posebno nakon poraza od Izviđača i izgubljenog boda u Maglaju", izjavio nekadašnji kapiten selekcije Srbije.

Nikolić nije bio posebno razočaran jer je promašio sedmerac u posljednjem minutu koji je mogao da omogući gostima iz sarajevskog predgrađa da stignu do trijumfa.

"To je sport, nekad pogodiš, nekad promašiš, iskreno bio sam siguran da će da uđe. Da sam dao gol, utakmica bi bila riješena, ovako bilo je dramatičnije, Vuja (Davorin Vujović) je odlučio, ali najbitnija je pobjeda i ovaj moj promašaj pada u zaborav".

O dvoboju sa Izviđačem u subotu, Nikolić je bio jasan."'Skauti' su nam ostali dužni u prvom meču u Banjaluci".

Komentari 2

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Arsen Lupino

Pusti rukomet a kalendar kakav je a?

SVE JE TO BEZNAČAJNO

Borac je definitivno izgubio titulu i to će valjda svakome biti jasno poslije utakmice u Ljubuškom.Baš me interesuje priopćenje dvojice rušitelja Borca Brankovića i Umićevića,koji su rasturili Klub kad je bilo najvažnije i narušili atmosferu među igračima.Da imaju i malo ljudskosti i karaktera već bi podnijeli neopozive ostavke.

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC