• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Viktoru ne prija trava, odmah ispao!

Autor mondo.rs

Srpski teniser Viktor Troicki nije dobro počeo sezonu na travi pošto je na startu Štutgart opena poražen od Florijana Majera. Prošle sezone je na ovom turniru igrao finale, pa ga čeka i veliki gubitak bodova.

Prošle godine do finala, a sad ni drugo kolo!

Srpski teniser Viktor Troicki poražen je na samom startu Štutgart opena. On je u prvom kolu ovog turnira izgubio od kvalifikanta Florijana Majera iz Nemačke, i to u dva seta - 6:4, 7:6.

Viktora Troickog (21) očekuje i veliki gubitak bodova pošto je na ovom turniru prošle godine igrao odlično. Tada je stigao do finala u kojem je izgubio od Rafaela Nadala (2:0), a sada nije uspeo da ostvari ni plasman u drugo kolo, a razlog poraza se može naći u dekoncentraciji i nedovoljno dobrom prilagođavanju sa šljake na travu.

Na samom startu je Troicki izgubio servis, Majer je osvojio brejk bez izgubljenog poena, ali je Viktor uspeo da izjednači na 2:2. Međutim, u sezu koji je trajao manje od pola sata bolje se snašao Majer koji je uspeo da napravi brejk u devetom gemu, a onda ga i potvrdio nu narednom gemu.

U drugom setu velika borba.

Troicki je "bio u igri" sve vreme, iako je ponovo prvi dopustio brejk, ali je uspeo da se vrati i obezbedi taj-brejk. Odlično je počeo, igrao dobro na svoj servis i vodio, ali je sa dve uzastopne greške poklonio poene Majeru koji je taj-brejk dobio 7:4.

Nagradni fond Mercedes kupa je oko 600 hiljada evra.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC