• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

OK BiH: Podijeljena odbojkaška oprema

Autor mondo.ba

Predsjednik Odbojkaškog saveza BiH Milutin Popović je uručio opremu za deset klubova i organizacija ukupne vrijednosti od 34.500 konvertibilnih maraka.

 U prostorijama Olimpijskog komiteta BiH danas je predstavnicima odbojkaških klubova uručena oprema za terene odbojke na pijesku iz druge tranše razvojnog projekta Evropske odbojkaške konfederacije (CEV) i Svjetske odbojkaške federacije (FIVB).

Predsjednik Odbojkaškog saveza BiH Milutin Popović je uručio opremu za deset klubova i organizacija sa prostora BiH ukupne vrijednosti od 34.500 konvertibilnih maraka.

Riječ je o odbojkaškim stubovima, zaštiti za odbojkaške stubove, sudijskim stolicama, zaštiti za sudijske stolice, odbojkaškim mrežama sa antenama, trakama za obilježavanje terena, ručnim semaforima, pumpama za lopte i ravnalicama za pijesak.

Opremu su dobile sledeće ustanove, klubovi i organizacije: Općina Breza, Opština Sokolac, Opština Kotor Varoš, ŽOK Modriča, OK Goražde, Banja Laktaši, HOK Čapljina, OŠ Srbija Pale, Doo. Lovac, Škola odbojke Žepče.

„Ovo je nastavak implementacije četvorogodišnjeg projekta 'Renoviranje i opremanje terenaodbojke na pijesku u Bosni i Hercegovini' - projekta ukupne vrijednosti 80.000 USD, koji zajednički realizujemo uz podršku CEV i FIVB", istakao je Milutin Popović, predsjednik OS BiH.

Predstavnik opštine Kotor Varoš Slobodan Petrović je izrazio zadovoljstvo činjenicom da Odbojkaški savez BiH vodi brigu o klubovima i omogućava im nesmetan rad i kvalitetnu opremu za održavanje turnira i festivala odbojke.

"Posao oko organizacije tradicionalnog turnira u odbojci na pijesku, koji organizujemo već četvrtu godinu, biće znatno olakšan i zahvaljujući podršci Saveza odbojka je sve popularnija u našem gradu", istakao je Petrović.

Iz Odbojkaškog saveza BiH poručuju da će akcija dodjele opreme biti nastavljena, zahvaljujući odličnoj saradnji sa Svjetskom odbojkaškom federacijom i Evropskom odbojkaškom konfederacijom.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC