• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bolt propušta Rio?!

Autor mondo.rs

Najbolji sprinter sveta povredio zadnju ložu, ali se nada da će 22. jula u Londonu ipak obezbediti mesto u reprezentaciji Jamajke.

Usein Bolt (29) na Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru treba da brani tri zlatne medalje iz Londona 2012, ali se posle povrede zadnje lože na nacionalnom prvenstvu u Kingstonu, sam njegov nastup nalazi pod znakom pitanja!

Šestostruki olimpijski pobednik i aktuelni prvak sveta na 100, 200 i 4x100 metara osetio je bol u mišiću, a detaljnim pregledom ustanovljena je ruptura prvog (najnižeg) stepena.

Bolt je saopštio da je Atletskom savezu Jamajke (JAAA) podneo svu dokumentaciju, kao dokaz da ga je povreda sprečila da se kvalifikuje za OI.

"Odmah ću potražiti medicinsku pomoć i nadam se da ću do 22. jula i mitinga u Londonu biti spreman da zaslužim olimpijsku vizu".

Najbolji sprinter sveta tako je od rutinskog nastupa na izbornom nacionalnom takmičenju došao u poziciju da strepi za odlazak u Rio.

Miting Dijamantske lige u Londonu za njega će biti poslednja šansa, što će svakako doneti povećan psihološki pritisak, kao i odstupanje od idealnog toka priprema.

Čak i ako se izleči i kvalifikuje, biće prisutan rizik od obnove povrede tokom napornog programa na takmičenju, kakav je sebi oduvek nametao.

U ovom trenutku ne treba isključiti ni mogućnost da Usein Bolt ne učestvuje u uobičajene tri discipline, već u samo jednoj ili dve.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC